1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Slow posting is back (July 2012)

Discussion in 'Forum Operations Center' started by JETarpon, Jul 11, 2012.

  1. JETarpon

    JETarpon Well-Known Member

    20,101
    36
    Jan 1, 2003
    907
    It's taking a long time to post again. 10-20 seconds from when I hit the button.

    Edit: That one took 40 seconds.
     
  2. eddyj

    eddyj Señor Member TCF Club

    57,024
    218
    Jun 20, 2002
    South Florida
    Yup, been seeing it myself, again. But not on every post. Totally at random, as before.
     
  3. bareyb

    bareyb Under Maintenance TCF Club

    25,944
    8
    Dec 1, 2000
    Silicon Valley
    What the hell??? Just came in to complain about it. Is this something the forum has done? Is this Vigilink related?
     
  4. bareyb

    bareyb Under Maintenance TCF Club

    25,944
    8
    Dec 1, 2000
    Silicon Valley
    Wow. That last post took over two minutes and then it brought up an error message saying "server cannot be found" but yet, it posted it. I'm a long time paying member and this really sucks... :(
     
  5. Mike Lang

    Mike Lang Administrator Staff Member Administrator TCF Club

    6,265
    142
    Nov 17, 1999
    test reply
     
  6. Mike Lang

    Mike Lang Administrator Staff Member Administrator TCF Club

    6,265
    142
    Nov 17, 1999
    that was less than a second.
     
  7. bareyb

    bareyb Under Maintenance TCF Club

    25,944
    8
    Dec 1, 2000
    Silicon Valley
    Of course it's working for YOU. That always happens. I bet this one posts just fine for me now that you're looking. :D
     
  8. bareyb

    bareyb Under Maintenance TCF Club

    25,944
    8
    Dec 1, 2000
    Silicon Valley
    Yep that one posted just fine. Which makes this random and even harder to fix. :eek:
     
  9. bareyb

    bareyb Under Maintenance TCF Club

    25,944
    8
    Dec 1, 2000
    Silicon Valley
    And this one didn't. Took two minutes and then I got the same error message that it "can't open the page" as below.

    [​IMG]
     
  10. Mike Lang

    Mike Lang Administrator Staff Member Administrator TCF Club

    6,265
    142
    Nov 17, 1999
    How many browsers/machines have you tested?
     
  11. eddyj

    eddyj Señor Member TCF Club

    57,024
    218
    Jun 20, 2002
    South Florida
    Mike, it is very inconsistent. I'll make a post that returns instantly, then one will hang up, but not the next one. Not predictable at all. Which I know makes it really hard to diagnose.
     
  12. Mike Lang

    Mike Lang Administrator Staff Member Administrator TCF Club

    6,265
    142
    Nov 17, 1999
    It might be a specific ad as it comes into rotation.
     
  13. JETarpon

    JETarpon Well-Known Member

    20,101
    36
    Jan 1, 2003
    907
    Forum Members don't get ads, do they?
     
  14. Mike Lang

    Mike Lang Administrator Staff Member Administrator TCF Club

    6,265
    142
    Nov 17, 1999
    Yes.
     
  15. bareyb

    bareyb Under Maintenance TCF Club

    25,944
    8
    Dec 1, 2000
    Silicon Valley
    I only have the MBP and Safari, but it's always worked well before...
     
  16. bareyb

    bareyb Under Maintenance TCF Club

    25,944
    8
    Dec 1, 2000
    Silicon Valley
    Yeah. It's happening almost every time now. That post up there took over a minute... This is really irritating. I'm gonna leave for a few hours and hopefully you guys can get this resolved. It's incredibly frustrating... :(
     
  17. JETarpon

    JETarpon Well-Known Member

    20,101
    36
    Jan 1, 2003
    907
    I'm a member and therefore don't get ads.

    I am seeing this posting problem so it is unlikely that it is related to ad rotation.
     
  18. eddyj

    eddyj Señor Member TCF Club

    57,024
    218
    Jun 20, 2002
    South Florida
    Just so you know, the post happens, even if you navigate off the window while it is stuck. That's what I have been doing, once I determined I did not have to wait.
     
  19. Mike Lang

    Mike Lang Administrator Staff Member Administrator TCF Club

    6,265
    142
    Nov 17, 1999
    For the record...forum members get served ads, TC Club members don't.
     
  20. JETarpon

    JETarpon Well-Known Member

    20,101
    36
    Jan 1, 2003
    907
    I'm a club member.
     

Share This Page