1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Series 1 over Vonage

Discussion in 'TiVo Help Center' started by Admdata, Jun 6, 2012.

  1. Admdata

    Admdata New Member

    82
    0
    May 9, 2010
    Greeley PA
    Ok I have a SVR-2000 series 1 tivo, with lifetime, I am trying to get it to update over Vonage (new customer) not even 24 hours of one. I tryed a stanard call failed, try a "#019" says the line is busy and fails. tryed a *99 code failed. any ideas???

    thanks Frank
     
  2. lillevig

    lillevig Cold in East Iowa

    1,772
    0
    Dec 6, 2010
    Marion, Iowa
    I've heard of mixed (mostly bad) results using VOIP. In general, I have had difficulty with S1 boxes getting connections to complete without failure and that is with an ethernet connection. Usually took several attempts to get a successful completion and I've had four S1 boxes in the past 2 years. I suggest trying serial PPP. That is what I last used with an S1 that did not have a Turbonet card (I only have cell connection for phone).
     
  3. ggieseke

    ggieseke Well-Known Member

    4,131
    40
    May 30, 2008
    Are Detect dial tone and Detect line in use turned off?
     
  4. Orthanos

    Orthanos New Member

    27
    0
    Apr 14, 2012
    Mine works but have to use one of the old phone traps that came with DSL to reduce the noise...
     
  5. Admdata

    Admdata New Member

    82
    0
    May 9, 2010
    Greeley PA
    Yes they are both off
     
  6. Admdata

    Admdata New Member

    82
    0
    May 9, 2010
    Greeley PA
    Phone traps? (dsl filters????)
     
  7. BobCamp1

    BobCamp1 Well-Known Member

    1,422
    42
    May 15, 2002
    You're supposed to start that with a comma. And you should put it into the dialing prefix space.

    ,#019
     
  8. Admdata

    Admdata New Member

    82
    0
    May 9, 2010
    Greeley PA
    ok I will try that thank you.
     

Share This Page