1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

S3 issue (not sure where I should start)

Discussion in 'TiVo Series3 HDTV DVRs' started by chrishicks, Oct 27, 2013.

  1. worachj

    worachj Active Member

    1,144
    4
    Oct 13, 2006
    Eagan, MN
    Because the hard drive came from a different TiVo you need to do a Clear and Delete to reset the hard drive to the different mother board.
     
  2. tough joe

    tough joe New Member

    266
    0
    Sep 16, 2006
    Ah.. Ok thanks. I post an update.
     
  3. unitron

    unitron Active Member

    16,389
    2
    Apr 28, 2006
    semi-coastal NC
    I hope you weren't hoping to save any of the shows on your original S3 HD. :(
     
  4. tough joe

    tough joe New Member

    266
    0
    Sep 16, 2006
    I transferred them to the other units before I did this.

    Worach - that did the trick.

    Thanks everyone.
     
  5. pcsmith811

    pcsmith811 New Member

    12
    0
    Sep 26, 2005
    Does the new S3 have 11.0m loaded on it yet? When I first bought the S3's, I had pixelation issues on non-broadcast HD channels - MTV, history, discovery etc. This was in late 2007, and was a problem for almost a year when one day it went away with one of Tivo's updates. (not after hours and hours of troubleshooting and dealing with Cox tech's until I was dead inside)

    A few days ago, one of them got upgraded to 11.0m and is now pixelating again. I replaced the caps on the power supply last year as well as the hard drive. I'm not ruling either those out at this point, but since you had those issues that might seem to have come with the update, I'm wondering if whatever the issue was before just cropped up again.
     
  6. tough joe

    tough joe New Member

    266
    0
    Sep 16, 2006
    Just came across this post of mine and I still have this unit. I was thinking since this unit is non-functioning (see all my previous posts for info) id give it to anyone on here who wants it - just pay my actual shipping costs. (if you are in the USA, I suspect it should cost around $30 or less UPS or USPS??).. im not looking to make a profit in any way.

    anyways, its got a small stock hard drive, does NOT work on digital channels, but antenna channels work (as of 2 years ago) I have not plugged it in since, it still has lifetime on the unit... I cant seem to locate the remote or the power cord.

    so if interested let me know. if you suggest I just trash it, im ok with that too - its way too small for me to use as a unit to transfer shows to and then to pay for a remote and power cord... just not worth it for me.

    due to the cost of shipping, I cant give a refund if its worse than stated here. so item is being given away as is.

    Edit - FOUND the power cord and the remote. So they will be included. :)
     
    Last edited: May 30, 2015
  7. HerronScott

    HerronScott Well-Known Member

    2,786
    27
    Jan 1, 2002
    Staunton, VA
    Joe,

    I might be interested. Sent you a PM.

    Scott
     

Share This Page