1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Re-post???? Help!

Discussion in 'TiVo Series3 HDTV DVRs' started by ciscokid, Jun 10, 2012.

  1. ciscokid

    ciscokid Member

    849
    0
    Jan 14, 2003
    Tampadelphia...
    Not sure what happened to my original post but somehow it never made it here??

    My setup is thus:

    A Dell PC running Tivo Desktop Plus.

    A Tivo HD connected to my network.

    The Dell and original Tivo can see each other and transfers programs between them just fine.

    I added a second Tivo HD and it connects to the internet just fine except that for the Dell PC it shows no shows available. The new Tivo doesn't see the original Tivo at all..

    The Original Tivo HD sees the new Tivo but again it too shows no shows available. (It still shows the Dell just fine with the programs.)

    Also how do I get Tivo Desktop to see the SECOND Tivo.

    Any suggestions, please??
     
  2. lrhorer

    lrhorer Active Member

    6,924
    0
    Aug 31, 2003
    San...
    This would be better in the Help or Home Media forums. Have you activated the second TiVo on tivo.com?
     
  3. ThAbtO

    ThAbtO TiVoholic by the bay

    6,738
    8
    Apr 6, 2000
    SF Bay Area
    This usually happens when they add a Tivo but forgot to activate the transfers/downloads on the tivo.com my account, under DVR Preferences.
     
  4. ciscokid

    ciscokid Member

    849
    0
    Jan 14, 2003
    Tampadelphia...
    Nope that's all done!
     
  5. lillevig

    lillevig Hot in West Texas

    1,769
    0
    Dec 6, 2010
    San Angelo, TX
    Your original thread is here:

    http://www.tivocommunity.com/tivo-vb/showthread.php?t=488499
     

Share This Page