1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

pyTivoX

Discussion in 'TiVo Home Media Features & TiVoToGo' started by Yoav, Dec 10, 2008.

  1. Oct 15, 2009 #781 of 1437
    richsadams

    richsadams Active Member

    8,893
    2
    Jan 4, 2003
    Good call. My brother-in-law has a similar setup and is quite happy with it. :up:
     
  2. Oct 15, 2009 #782 of 1437
    nashmarkt

    nashmarkt New Member

    14
    0
    Mar 29, 2009
    Any idea why photos do not show and show a broken image?
     
  3. Oct 15, 2009 #783 of 1437
    dupreeblue

    dupreeblue cable-challenged.

    17
    0
    Mar 10, 2007
    I experimented this past weekend. It disappeared at about 1pm, I let it go until the next day at about 2pm before I restarted things.

    It was worth a shot.

    Hmm. Our network is on channel 4. I'll change that. How do I know what I should switch it to? I just picked 4 randomly. I'll also turn the SSID broadcast on. Yes, I am using the official Tivo wireless adapter.

    Oddly enough, the share folder has been working perfectly for the past 4 days. Although that'll probably jinx it.
     
  4. Oct 17, 2009 #784 of 1437
    nashmarkt

    nashmarkt New Member

    14
    0
    Mar 29, 2009
    Hi
    I am trying to look at the pytivox.log and I ran the command
    tail -20 /tmp/pyTivoX.log
    but I get "no such file or directory"
    Pytivo is runbning and I am streaming music and movies, so I am wondering where the log could be?

    Thanks
     
  5. Oct 18, 2009 #785 of 1437
    acitrano

    acitrano New Member

    10
    0
    May 13, 2009
    Hi everyone,

    [Snow Leopard on a Mac Pro; hard-wired ethernet; TIVO HD XL]

    I installed the program (the latest version) today and it ran once. Upon installation, it worked fine. I was able to share a couple of folders, browse them just fine on the TiVo, copied a video file, etc.

    I then noticed the shared images were "broken" - the TiVo could see the picture share, the names of the files and even knew how many there were. But it would not open nor show any of them. (Just the little broken-image icon)

    Then I went back to the Mac Pro to see if I'd done something wrong, and pyTivoX would no longer come up at all. I restarted the computer, etc. but every time I launched pvTivoX it would seem to "start" but did not show on the dock nor the task switcher. I had to kill the process manually each time.

    So I deleted the program entirely, and used the instructions earlier in the thread to go to terminal and run the commands to clear out all the preferences. Then I re-installed the program. I was then able to launch it OK and re-share folders.

    But now I can no longer access the pyTivoX from the TiVo. I even restarted the TiVo.

    [Also - The TiVo must store the list of shared items in a disk cache, because I can still see the old shares from the prior install of pyTivoX even after the TiVo restart (they no longer exist, but they're there in the "Showcases" list.)]

    Now, when I click on the MacPro name on the TiVo "Showcases" list, I get this error:

    "Cant Run"
    An error occurred while running the application. HTTP failure
    (Error reading header 0x50006).

    And can't access any of the shares.

    Ideas welcome - this is a promising product!! :)
     
  6. Oct 19, 2009 #786 of 1437
    clacoste

    clacoste New Member

    1
    0
    Nov 9, 2008
    Hello,

    I have a second tivo box that I have not got a subscription for. I was wondering if I could still hook it up to the tv and stream through PytivoX from my mac??? Anyone know? It's a series 2 Tivo.

    Thanks
     
  7. Oct 19, 2009 #787 of 1437
    nashmarkt

    nashmarkt New Member

    14
    0
    Mar 29, 2009
    Can someone tell me if I am posting in the wrong place here.
    I asked a basic question about how to get the logs. NO response.
    I asked a question about Photos not showing and I got no response.
    I had searched the forum about both of these questions but I did not find anything.


    Is there maybe a dedicated forum (or a more active forum) for PyTivo(x)?


    Regards
     
  8. Oct 19, 2009 #788 of 1437
    FrodoB

    FrodoB Member

    278
    0
    Jan 3, 2005
    Middleton, WI
    You can't, unfortunately. Networking services are only enabled if you have a subscription.
     
  9. Oct 19, 2009 #789 of 1437
    Marconi

    Marconi TiVo Junkie

    444
    0
    Sep 8, 2001
    Page, AZ USA
    Show us your conf file. Maybe then we can make a guess.
     
  10. Oct 19, 2009 #790 of 1437
    nashmarkt

    nashmarkt New Member

    14
    0
    Mar 29, 2009
    I will find and post the conf file once I get home tonight.

    Thanks a lot.
     
  11. Oct 19, 2009 #791 of 1437
    Marconi

    Marconi TiVo Junkie

    444
    0
    Sep 8, 2001
    Page, AZ USA
    I don't know that there IS a log, by default. I have two Macs, one running pyTiVoX 1.2 and another running pytivo (without the GUI) and I can find a log on neither. I don't see a log path as being among the settings but I do see "debug = True" in my settings, which would imply a log somewhere. But I've been unable to find one on either Mac.
     
  12. Oct 19, 2009 #792 of 1437
    Rdian06

    Rdian06 New Member

    463
    0
    Apr 12, 2008
    This thread is probably the best you'll get. Yoav created pyTiVoX and he knows the most about it. I don't run it myself so all I can do is answer questions about the pyTivo core embedded inside it. I know it does log somewhere because others have posted their log info for me to troubleshoot before. Maybe try firing up the Console app or looking in your Library/Application Support folder.

    As for the broken Photo images, pyTivo relies on the Python Imaging Library (PIL) to deal with photos. PIL requires native libraries be installed to function correctly. According to the Googlecode page, pyTiVoX is supposed to have PIL native libraries in it, but given the other reports of this problem I think they don't work with Snow Leopard and you'll have to wait for Yoav to fix it.
     
  13. Oct 19, 2009 #793 of 1437
    nashmarkt

    nashmarkt New Member

    14
    0
    Mar 29, 2009
    Thanks for all the info.
     
  14. Oct 19, 2009 #794 of 1437
    Marconi

    Marconi TiVo Junkie

    444
    0
    Sep 8, 2001
    Page, AZ USA
    I found my log file at ~/Library/Logs/pyTivoX/pytivo.log

    ('~' indicates one's home folder.)
     
  15. Oct 25, 2009 #795 of 1437
    migod

    migod New Member

    7
    0
    Oct 25, 2009
    I have a MacMini running Snow Leopard, plus a Series 2 Tivo.

    PyTivo X was installed and running happily until I queued up a bunch of downloads from my Mac to the Tivo. I can still see my Mac from the Tivo, and it queues up new transfers, but it's stuck and won't download anything now (previously this worked fine).

    In Unix parlance, it as if the printer daemon went down now the print jobs are just queuing up without ever becoming "active".

    Any clues about what I can do?

    I've already tried:
    -- rebooting the tivo
    -- rebooting the Mac
    -- uninstalling pytivox (including the conf direction in ~/Library/Application Support) and the re-installing it
    -- looking at the log files for pytivox and streambaby.

    It looks like someone powercycles the tivo at some point recently, and it now has a different IP, cos I set it up to use DHCP. But pytivox can connect and I can browse my mac, so I'm thinking that's just a co-incidence.

    One further problem: since I re-installed pytviox, I no longer get the main screen when I run it. It seems to work in that the tivo can see it, but I can't change any of the settings. "About pytviox" and ""check for updates" both seem to work.

    Any hints appreciated.

    -- Mike
     
  16. Oct 25, 2009 #796 of 1437
    migod

    migod New Member

    7
    0
    Oct 25, 2009
    One further note. I wrote:

    >> -- uninstalling pytivox (including the conf direction in ~/Library/Application Support) and the re-installing it

    Actually I forgot that something there is broken too. When I tried running pytivox after a wipe of the conf directory, the pytivox log file complained that the conf file was missing and it refused to run. So I restored my old version and it "works" with the problems noted in the previous posting.

    -- Mike
     
  17. Oct 25, 2009 #797 of 1437
    Rdian06

    Rdian06 New Member

    463
    0
    Apr 12, 2008
    Do you see any transfers queued in your To Do list? There are certain videos that will give ffmpeg problems and will end up stuck in your To Do list because the Tivo will continually retry them.

    Take a look at your log file and see if you can spot any transfer errors. Or post the log contents here.
     
  18. Oct 25, 2009 #798 of 1437
    migod

    migod New Member

    7
    0
    Oct 25, 2009
    Yes indeed, they seem to queue up fine, as I mentioned. Here's what happens when I tried to transfer a previous video that I've transfered before.

    Sunday, October 25, 2009 8:18:26 PM America/Toronto
    INFO: pyTivo:192.168.2.105 [25/Oct/2009 20:18:29] "GET /TiVoConnect?Command=QueryFormats&SourceFormat=video%2Fx-tivo-mpeg HTTP/1.1" 200 -
    DEBUG: pyTivo.video.transcode:starting ffmpeg, will wait 10 seconds for it to complete
    DEBUG: pyTivo.video.transcode:ffmpeg output=FFmpeg version SVN-r19732, Copyright (c) 2000-2009 Fabrice Bellard, et al.
    configuration: --shlibdir=@executable_path --arch=i386 --cpu=i686 --disable-static --enable-shared --enable-pthreads --enable-gpl --enable-libmp3lame --enable-libfaac --enable-nonfree --enable-libfaad --enable-libx264 --extra-cflags='-I/Users/yoav/src/lame/include -I/Users/yoav/src/faad2-2.7/include -I/Users/yoav/src/faac-1.28/include -I/Users/yoav/src/x264' --extra-ldflags='-L/Users/yoav/src/lame/libmp3lame/.libs -L/Users/yoav/src/faad2-2.7/libfaad/.libs -L/Users/yoav/src/faac-1.28/libfaac/.libs -L/Users/yoav/src/x264/'
    libavutil 50. 3. 0 / 50. 3. 0
    libavcodec 52.34. 0 / 52.34. 0
    libavformat 52.38. 0 / 52.38. 0
    libavdevice 52. 2. 0 / 52. 2. 0
    libswscale 0. 7. 1 / 0. 7. 1
    built on Aug 27 2009 10:32:06, gcc: 4.0.1 (Apple Inc. build 5484)

    Seems stream 0 codec frame rate differs from container frame rate: 50.00 (50/1) -> 25.00 (25/1)
    Input #0, mov,mp4,m4a,3gp,3g2,mj2, from '/Users/migod/Movies/homeMovie.mov':
    Duration: 00:29:11.84, start: 0.000000, bitrate: 522 kb/s
    Stream #0.0(eng): Video: h264, yuv420p, 480x272 [PAR 136:135 DAR 16:9], 25 tbr, 25 tbn, 50 tbc
    Stream #0.1(eng): Audio: aac, 48000 Hz, 2 channels, s16
    Metadata
    muxer : Lavf52.7.0
    muxer-eng : Lavf52.7.0
    At least one output file must be specified

    DEBUG: pyTivo.video.transcode:failed at aKbps
    DEBUG: pyTivo.video.transcode:aFreq=48000; vFps=25.00; container=mov; kbps=522; mapAudio=[('0.1', '(eng)')]; vHeight=272; vCodec=h264; Supported=True; aKbps=None; par=None; millisecs=1751840; par2=1.00740740741; par1=136:135; mapVideo=0.0; vWidth=480; dar1=16:9; aCodec=aac
    DEBUG: pyTivo.video.transcode:CACHE HIT! /Users/migod/Movies/homeMovie.mov
    DEBUG: pyTivo.video.transcode:CACHE HIT! /Users/migod/Movies/homeMovie.mov
    DEBUG: pyTivo.video.transcode:TRANSCODE=YES, vCodec h264 not compatible, /Users/migod/Movies/homeMovie.mov
    DEBUG: pyTivo.video.transcode:CACHE HIT! /Users/migod/Movies/homeMovie.mov
    DEBUG: pyTivo.video.transcode:CACHE HIT! /Users/migod/Movies/homeMovie.mov
    DEBUG: pyTivo.video.transcode:CACHE HIT! /Users/migod/Movies/homeMovie.mov
    DEBUG: pyTivo.video.transcode:CACHE HIT! /Users/migod/Movies/homeMovie.mov
    DEBUG: pyTivo.video.transcode:tsn: 6490001807B9322
    DEBUG: pyTivo.video.transcode:aspect169: False
    DEBUG: pyTivo.video.transcode: optres: False
    DEBUG: pyTivo.video.transcode:File=/Users/migod/Movies/homeMovie.mov vCodec=h264 vWidth=480 vHeight=272 vFps=25.00 millisecs=1751840 TIVO_HEIGHT=480 TIVO_WIDTH=544
    DEBUG: pyTivo.video.transcode:rheight=17 rwidth=30
    DEBUG: pyTivo.video.transcode:File is within 16:9 list and 16:9 allowed.
    DEBUG: pyTivo.video.transcode:CACHE HIT! /Users/migod/Movies/homeMovie.mov
    DEBUG: pyTivo.video.transcode:CACHE HIT! /Users/migod/Movies/homeMovie.mov
    DEBUG: pyTivo.video.transcode:CACHE HIT! /Users/migod/Movies/homeMovie.mov
    DEBUG: pyTivo.video.transcode:CACHE HIT! /Users/migod/Movies/homeMovie.mov
    DEBUG: pyTivo.video.transcode:CACHE HIT! /Users/migod/Movies/homeMovie.mov
    DEBUG: pyTivo.video.transcode:TRANSCODE=YES, vCodec h264 not compatible, /Users/migod/Movies/homeMovie.mov
    DEBUG: pyTivo.video.transcode:CACHE HIT! /Users/migod/Movies/homeMovie.mov
    DEBUG: pyTivo.video.transcode:CACHE HIT! /Users/migod/Movies/homeMovie.mov
    INFO: pyTivo:192.168.2.105 [25/Oct/2009 20:18:29] "GET /TiVoConnect?Command=QueryContainer&Container=Minime-Movies&SortOrder=Title&ItemCount=1&AnchorItem=%2FMinime-Movies%2FhomeMovie.mov&AnchorOffset=-1&Filter=x-tivo-container%2Ftivo-videos,x-tivo-container%2Ffolder,video%2Fx-tivo-mpeg,video%2F* HTTP/1.1" 200 -
    DEBUG: pyTivo.video.transcode:CACHE HIT! /Users/migod/Movies/homeMovie.mov
    DEBUG: pyTivo.video.transcode:CACHE HIT! /Users/migod/Movies/homeMovie.mov
    DEBUG: pyTivo.video.transcode:CACHE HIT! /Users/migod/Movies/homeMovie.mov
    DEBUG: pyTivo.video.transcode:TRANSCODE=YES, vCodec h264 not compatible, /Users/migod/Movies/homeMovie.mov
    DEBUG: pyTivo.video.transcode:CACHE HIT! /Users/migod/Movies/homeMovie.mov
    DEBUG: pyTivo.video.transcode:CACHE HIT! /Users/migod/Movies/homeMovie.mov
    DEBUG: pyTivo.video.transcode:CACHE HIT! /Users/migod/Movies/homeMovie.mov
    DEBUG: pyTivo.video.transcode:CACHE HIT! /Users/migod/Movies/homeMovie.mov
    DEBUG: pyTivo.video.transcode:tsn: 6490001807B9322
    DEBUG: pyTivo.video.transcode:aspect169: False
    DEBUG: pyTivo.video.transcode: optres: False
    DEBUG: pyTivo.video.transcode:File=/Users/migod/Movies/homeMovie.mov vCodec=h264 vWidth=480 vHeight=272 vFps=25.00 millisecs=1751840 TIVO_HEIGHT=480 TIVO_WIDTH=544
    DEBUG: pyTivo.video.transcode:rheight=17 rwidth=30
    DEBUG: pyTivo.video.transcode:File is within 16:9 list and 16:9 allowed.
    DEBUG: pyTivo.video.transcode:CACHE HIT! /Users/migod/Movies/homeMovie.mov
    DEBUG: pyTivo.video.transcode:CACHE HIT! /Users/migod/Movies/homeMovie.mov
    DEBUG: pyTivo.video.transcode:CACHE HIT! /Users/migod/Movies/homeMovie.mov
    DEBUG: pyTivo.video.transcode:CACHE HIT! /Users/migod/Movies/homeMovie.mov
    DEBUG: pyTivo.video.transcode:CACHE HIT! /Users/migod/Movies/homeMovie.mov
    DEBUG: pyTivo.video.transcode:TRANSCODE=YES, vCodec h264 not compatible, /Users/migod/Movies/homeMovie.mov
    DEBUG: pyTivo.video.transcode:CACHE HIT! /Users/migod/Movies/homeMovie.mov
    DEBUG: pyTivo.video.transcode:CACHE HIT! /Users/migod/Movies/homeMovie.mov
    INFO: pyTivo:192.168.2.105 [25/Oct/2009 20:18:29] "GET /TiVoConnect?Command=TVBusQuery&Container=Minime-Movies&File=%2FhomeMovie.mov HTTP/1.1" 200 -
    INFO: pyTivo:192.168.2.105 [25/Oct/2009 20:18:36] "GET /TiVoConnect?Command=QueryFormats&SourceFormat=video%2Fx-tivo-mpeg HTTP/1.1" 200 -
    DEBUG: pyTivo.video.transcode:CACHE HIT! /Users/migod/Movies/homeMovie.mov
    DEBUG: pyTivo.video.transcode:CACHE HIT! /Users/migod/Movies/homeMovie.mov
    DEBUG: pyTivo.video.transcode:CACHE HIT! /Users/migod/Movies/homeMovie.mov
    DEBUG: pyTivo.video.transcode:TRANSCODE=YES, vCodec h264 not compatible, /Users/migod/Movies/homeMovie.mov
    DEBUG: pyTivo.video.transcode:CACHE HIT! /Users/migod/Movies/homeMovie.mov
    DEBUG: pyTivo.video.transcode:CACHE HIT! /Users/migod/Movies/homeMovie.mov
    DEBUG: pyTivo.video.transcode:CACHE HIT! /Users/migod/Movies/homeMovie.mov
    DEBUG: pyTivo.video.transcode:CACHE HIT! /Users/migod/Movies/homeMovie.mov
    DEBUG: pyTivo.video.transcode:tsn: 6490001807B9322
    DEBUG: pyTivo.video.transcode:aspect169: False
    DEBUG: pyTivo.video.transcode: optres: False
    DEBUG: pyTivo.video.transcode:File=/Users/migod/Movies/homeMovie.mov vCodec=h264 vWidth=480 vHeight=272 vFps=25.00 millisecs=1751840 TIVO_HEIGHT=480 TIVO_WIDTH=544
    DEBUG: pyTivo.video.transcode:rheight=17 rwidth=30
    DEBUG: pyTivo.video.transcode:File is within 16:9 list and 16:9 allowed.
    DEBUG: pyTivo.video.transcode:CACHE HIT! /Users/migod/Movies/homeMovie.mov
    DEBUG: pyTivo.video.transcode:CACHE HIT! /Users/migod/Movies/homeMovie.mov
    DEBUG: pyTivo.video.transcode:CACHE HIT! /Users/migod/Movies/homeMovie.mov
    DEBUG: pyTivo.video.transcode:CACHE HIT! /Users/migod/Movies/homeMovie.mov
    DEBUG: pyTivo.video.transcode:CACHE HIT! /Users/migod/Movies/homeMovie.mov
    DEBUG: pyTivo.video.transcode:TRANSCODE=YES, vCodec h264 not compatible, /Users/migod/Movies/homeMovie.mov
    DEBUG: pyTivo.video.transcode:CACHE HIT! /Users/migod/Movies/homeMovie.mov
    DEBUG: pyTivo.video.transcode:CACHE HIT! /Users/migod/Movies/homeMovie.mov
    INFO: pyTivo:192.168.2.105 [25/Oct/2009 20:18:36] "GET /TiVoConnect?Command=QueryContainer&Container=Minime-Movies&SortOrder=Title&ItemCount=1&AnchorItem=%2FMinime-Movies%2FhomeMovie.mov&AnchorOffset=-1&Filter=x-tivo-container%2Ftivo-videos,x-tivo-container%2Ffolder,video%2Fx-tivo-mpeg,video%2F* HTTP/1.1" 200 -
    DEBUG: pyTivo.video.transcode:CACHE HIT! /Users/migod/Movies/homeMovie.mov
    DEBUG: pyTivo.video.transcode:CACHE HIT! /Users/migod/Movies/homeMovie.mov
    DEBUG: pyTivo.video.transcode:CACHE HIT! /Users/migod/Movies/homeMovie.mov
    DEBUG: pyTivo.video.transcode:TRANSCODE=YES, vCodec h264 not compatible, /Users/migod/Movies/homeMovie.mov
    DEBUG: pyTivo.video.transcode:CACHE HIT! /Users/migod/Movies/homeMovie.mov
    DEBUG: pyTivo.video.transcode:CACHE HIT! /Users/migod/Movies/homeMovie.mov
    DEBUG: pyTivo.video.transcode:CACHE HIT! /Users/migod/Movies/homeMovie.mov
    DEBUG: pyTivo.video.transcode:CACHE HIT! /Users/migod/Movies/homeMovie.mov
    DEBUG: pyTivo.video.transcode:tsn: 6490001807B9322
    DEBUG: pyTivo.video.transcode:aspect169: False
    DEBUG: pyTivo.video.transcode: optres: False
    DEBUG: pyTivo.video.transcode:File=/Users/migod/Movies/homeMovie.mov vCodec=h264 vWidth=480 vHeight=272 vFps=25.00 millisecs=1751840 TIVO_HEIGHT=480 TIVO_WIDTH=544
    DEBUG: pyTivo.video.transcode:rheight=17 rwidth=30
    DEBUG: pyTivo.video.transcode:File is within 16:9 list and 16:9 allowed.
    DEBUG: pyTivo.video.transcode:CACHE HIT! /Users/migod/Movies/homeMovie.mov
    DEBUG: pyTivo.video.transcode:CACHE HIT! /Users/migod/Movies/homeMovie.mov
    DEBUG: pyTivo.video.transcode:CACHE HIT! /Users/migod/Movies/homeMovie.mov
    DEBUG: pyTivo.video.transcode:CACHE HIT! /Users/migod/Movies/homeMovie.mov
    DEBUG: pyTivo.video.transcode:CACHE HIT! /Users/migod/Movies/homeMovie.mov
    DEBUG: pyTivo.video.transcode:TRANSCODE=YES, vCodec h264 not compatible, /Users/migod/Movies/homeMovie.mov
    DEBUG: pyTivo.video.transcode:CACHE HIT! /Users/migod/Movies/homeMovie.mov
    DEBUG: pyTivo.video.transcode:CACHE HIT! /Users/migod/Movies/homeMovie.mov
    INFO: pyTivo:192.168.2.105 [25/Oct/2009 20:18:36] "GET /TiVoConnect?Command=TVBusQuery&Container=Minime-Movies&File=%2FhomeMovie.mov HTTP/1.1" 200 -
    INFO: pyTivo:192.168.2.105 [25/Oct/2009 20:18:40] "GET /TiVoConnect?Command=QueryFormats&SourceFormat=video%2Fx-tivo-mpeg HTTP/1.1" 200 -
    DEBUG: pyTivo.video.transcode:CACHE HIT! /Users/migod/Movies/homeMovie.mov
    DEBUG: pyTivo.video.transcode:CACHE HIT! /Users/migod/Movies/homeMovie.mov
    DEBUG: pyTivo.video.transcode:CACHE HIT! /Users/migod/Movies/homeMovie.mov
    DEBUG: pyTivo.video.transcode:TRANSCODE=YES, vCodec h264 not compatible, /Users/migod/Movies/homeMovie.mov
    DEBUG: pyTivo.video.transcode:CACHE HIT! /Users/migod/Movies/homeMovie.mov
    DEBUG: pyTivo.video.transcode:CACHE HIT! /Users/migod/Movies/homeMovie.mov
    DEBUG: pyTivo.video.transcode:CACHE HIT! /Users/migod/Movies/homeMovie.mov
    DEBUG: pyTivo.video.transcode:CACHE HIT! /Users/migod/Movies/homeMovie.mov
    DEBUG: pyTivo.video.transcode:tsn: 6490001807B9322
    DEBUG: pyTivo.video.transcode:aspect169: False
    DEBUG: pyTivo.video.transcode: optres: False
    DEBUG: pyTivo.video.transcode:File=/Users/migod/Movies/homeMovie.mov vCodec=h264 vWidth=480 vHeight=272 vFps=25.00 millisecs=1751840 TIVO_HEIGHT=480 TIVO_WIDTH=544
    DEBUG: pyTivo.video.transcode:rheight=17 rwidth=30
    DEBUG: pyTivo.video.transcode:File is within 16:9 list and 16:9 allowed.
    DEBUG: pyTivo.video.transcode:CACHE HIT! /Users/migod/Movies/homeMovie.mov
    DEBUG: pyTivo.video.transcode:CACHE HIT! /Users/migod/Movies/homeMovie.mov
    DEBUG: pyTivo.video.transcode:CACHE HIT! /Users/migod/Movies/homeMovie.mov
    DEBUG: pyTivo.video.transcode:CACHE HIT! /Users/migod/Movies/homeMovie.mov
    DEBUG: pyTivo.video.transcode:CACHE HIT! /Users/migod/Movies/homeMovie.mov
    DEBUG: pyTivo.video.transcode:TRANSCODE=YES, vCodec h264 not compatible, /Users/migod/Movies/homeMovie.mov
    DEBUG: pyTivo.video.transcode:CACHE HIT! /Users/migod/Movies/homeMovie.mov
    DEBUG: pyTivo.video.transcode:CACHE HIT! /Users/migod/Movies/homeMovie.mov
    INFO: pyTivo:192.168.2.105 [25/Oct/2009 20:18:40] "GET /TiVoConnect?Command=QueryContainer&Container=Minime-Movies&SortOrder=Title&ItemCount=8&AnchorItem=%2FMinime-Movies%2FhomeMovie.mov&AnchorOffset=-7&Filter=x-tivo-container%2Ftivo-videos,x-tivo-container%2Ffolder,video%2Fx-tivo-mpeg,video%2F* HTTP/1.1" 200 -
     
  19. Oct 25, 2009 #799 of 1437
    Rdian06

    Rdian06 New Member

    463
    0
    Apr 12, 2008
    Your log indicates the Tivo is not initiating any transfers once you've requested them from the Now Playing list. Try going into your To Do list and clearing all transfers.

    Then try just one video and see that you know has transferred before and see what happens.
     
  20. Oct 26, 2009 #800 of 1437
    migod

    migod New Member

    7
    0
    Oct 25, 2009
    I've already tried clearing all of the pending transfers from the tivo side. The video I was trying above had already worked before. Not sure what to try next ...

    -- Mike
     

Share This Page