1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Premiere S4 Upgrade Problems

Discussion in 'TiVo Upgrade Center' started by backyard, Feb 27, 2014.

  1. backyard

    backyard New Member

    16
    0
    Jan 11, 2010
    Trying and failing to upgrade my Premiere with a blank 2009 model WD10EARS. Successfully upgraded my HD S3 to 1T years ago.

    CD booted jmfs - rev.104 gets to this point and fails. Tried four separate computers and multiple cabling configurations (sata, usb) and all fail at the same place within five minutes. Something basic wrong? All advice/help would be appreciated. Thanks.
     

    Attached Files:

  2. jmbach

    jmbach der Neuerer

    1,549
    9
    Jan 1, 2009
    Run Western Digital diagnostic (short test initially. If short is okay, then the long test) on both drives. Looks like a bad drive.
     
  3. unitron

    unitron Active Member

    16,387
    2
    Apr 28, 2006
    semi-coastal NC

    Since this was destined for a TiVo, I assume you first disabled Intellipark with

    wdidle3.exe


    ???
     
  4. backyard

    backyard New Member

    16
    0
    Jan 11, 2010
    Thanks very much for the help. Unfortunately the drive failed both WD tests with too many bad sectors. It is almost 5 years old and out of waranty.

    Is the drive repairable or usable for anything other than a paper weight?

    Thanks again.
     
  5. jmbach

    jmbach der Neuerer

    1,549
    9
    Jan 1, 2009
    Door stop?

    Sent from my SPH-L710 using Tapatalk
     

Share This Page