1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Premiere not working with remote in Live TV

Discussion in 'TiVo Premiere DVRs' started by h2oskierc, Feb 22, 2013.

  1. h2oskierc

    h2oskierc I'm a 2-Tuner

    281
    0
    Dec 16, 2010
    Minnesnowta
    Okay, here is one for you:

    Yesterday my TiVo Premiere (regular old two-tuner premiere) stopped responding to remote commands during live TV. In order to change the channel or watch a show I have to use the Android App, and then I have to use the my shows or guide (that remote doesn't work either). Once I am in a recording, the remotes work fine again, FF, Rewind, Pause, etc all work again. None of the remotes work in live TV: Slide, Harmony, Regular TiVo remote, nothing.

    Anyone else getting this? Seen this before?
     
  2. jrtroo

    jrtroo User

    4,062
    6
    Feb 4, 2008
    Have you rebooted?
     
  3. h2oskierc

    h2oskierc I'm a 2-Tuner

    281
    0
    Dec 16, 2010
    Minnesnowta
    I did try rebooting. Took a couple days, and then it seems to have fixed itself. Really strange...
     
  4. eric102

    eric102 Member

    287
    2
    Oct 31, 2012
    Mine did that a couple of days ago also. It wouldn't respond to any remote commands but when I went to my other Tivo I could stream recordings from it with no problem, FF, RW, pause, etc all worked fine from the other Tivo. I rebooted both of them and haven't had any problems since.

    I wonder if that new Web Video Launchpad messed something up?
     

Share This Page