1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Premiere lost signal - reboot fixed

Discussion in 'TiVo Premiere DVRs' started by lkinley, May 17, 2012.

  1. lkinley

    lkinley Member

    45
    0
    Mar 28, 2002
    Poulsbo, WA
    I went upstairs tonight to watch Smash and found that my Premiere hadn't recording anything since Friday. No channels would tune, hence no recordings. A reboot fixed it, but it really sucks that none of our shows recorded for four days.

    To top it all off, my Series 3 downstairs has now locked up while recording two shows and downloading the Smash season finale from Amazon. My wife just flagged a show to not delete and it has been stuck on the Please Wait screen for over half an hour now. I don't want to reboot it yet just in case it is still actually recording.

    This and all the guide data problems I've had in the last year (new episodes flagged as repeats, incorrect recording length, etc) I just want to throw them out the top floor window. Why am I paying for this?

    End rant.
     
  2. markp99

    markp99 TakoKichi TCF Club

    11,129
    16
    Mar 21, 2002
    Nashua, NH
    Let me know what day you plan to do this; I'll be right over! :)

    Sorry to hear about the double TiVo snaffu. I've had a handful of similar issues over the years!
     
  3. lkinley

    lkinley Member

    45
    0
    Mar 28, 2002
    Poulsbo, WA
    LOL - what do you think -- Frisbee toss? Overhand throw? Or perhaps a discus type throw? :)

    The recording lights didn't go out at the end of the hour -- the unit was hard locked up. Upon reboot I had partial recordings. That's never happened before.

    I've had TiVo since 2002 and I've never had ANY issue until last year. It is just getting worse.
     

Share This Page