1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Not Getting Email Notifications From Threads I Post To

Discussion in 'TiVo Help Center' started by boulderskies, Mar 5, 2014.

  1. Mar 5, 2014 #1 of 11
    boulderskies

    boulderskies Member

    41
    0
    Aug 23, 2013
    Despite having it set properly in my Profile, I'm not getting email notifications. I checked my Hotmail account and Tivo forum is not blocked and I see no rejected notifications. Forum Help personnel can't seem to help. Does anyone have any ideas on what I can check?

    Thank you,
    Scott
     
  2. Mar 5, 2014 #2 of 11
    replaytv

    replaytv gun talk ignore list

    4,402
    0
    Feb 20, 2011
    Denver ish...
    I am having the same problem.
     
  3. Mar 5, 2014 #3 of 11
    pteronaut

    pteronaut Killer of Threads

    4,709
    6
    Dec 26, 2009
  4. Mar 5, 2014 #4 of 11
    unitron

    unitron Active Member

    16,390
    2
    Apr 28, 2006
    semi-coastal NC
    My email address is on a domain that now belongs to Earthlink as a result of them being the (so far) end of a chain of ISPs buying up smaller ISPs.


    Almost a year ago, due in large part to the reply notifications from this site, my inbox for that particular account was hitting the limit they set and this coincided with a bank card screw up that left me temporarily unable to opt for more space for an extra monthly charge.

    As a result, some of the emails from here got bounced back, and that's the last time I got any, so some automatic mechanism must have shut the process down.

    Mentioning this in a thread in the FOC got me the advice to PM a particular moderator/administrator, which I did, with no effect whatsoever, not even an acknowledgement of the PM.

    So if you can find evidence of any of the emails getting bounced back to TCF, then you'll at least have an explanation for why you've been cut off, even if there's no apparent remedy, or anyone who particularly cares.
     
  5. Mar 6, 2014 #5 of 11
    boulderskies

    boulderskies Member

    41
    0
    Aug 23, 2013
    Where is the "forum operations center?"
     
  6. Mar 6, 2014 #6 of 11
    supasta

    supasta New Member

    2,976
    0
    May 6, 2006
    Colorado
  7. Mar 6, 2014 #7 of 11
    boulderskies

    boulderskies Member

    41
    0
    Aug 23, 2013
    Just so everyone is aware, I've gotten two responses from "Super Moderators". Their only remedy: try changing my email provider.

    Huh?
     
  8. Mar 6, 2014 #8 of 11
    scandia101

    scandia101 Just the facts ma'am

    10,520
    0
    Oct 20, 2007
    MN, greater...
    How dare they expect you to participate in troubleshooting your problem. They've got a lot of nerve. I would show them by just abandoning my account here and never returning. That would teach them a lesson they'd never forget.
     
  9. Mar 6, 2014 #9 of 11
    boulderskies

    boulderskies Member

    41
    0
    Aug 23, 2013
    I don't mind troubleshooting at all. But think about it: say it works in gmail. Then what?
     
  10. scandia101

    scandia101 Just the facts ma'am

    10,520
    0
    Oct 20, 2007
    MN, greater...
    Don't ask me.
    Make the change and then go back to the forum operations center and actually cooperate with the person that was trying to help in the first place.
     
  11. replaytv

    replaytv gun talk ignore list

    4,402
    0
    Feb 20, 2011
    Denver ish...
    that worked with me when I had the same problem with meetup.com
     

Share This Page