1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

NO PROGRAM GUIDE

Discussion in 'TiVo Premiere DVRs' started by mattyro7878, Jan 15, 2017.

  1. randywalters

    randywalters AVS Old Timer

    247
    1
    Oct 21, 2003
    El Segundo,...
    I just checked and apparently got a software update overnight - it's now software
    version 20.7.1.RC2-01-2-746 (previous was version 20.6.3.RC15-01-2-746).
    I'm hoping this release fixes the TBA problem.

    So far i've had 8 TBA's : 9/07/ 16 (the day they converted the guide to Rovi), then
    again on 11/11/ 16, 11/25/ 16, 1/25/17, 2/5/17, 2/15/17, 2/21/17, 3/ 02/ 17.

    My first TBA was due to their big "Connection Interrupted" issue after the Rovi conversion
    that so many people were reporting, and Tivo first blamed on everyone's home network.
    They finally realized it was a Tivo server issue then they fixed that, and my guide was
    stable for a few months after that.

    My second TBA came out of nowhere 3 months later, and i think this is when i did the
    Clear & Delete Program Guide & To Do List and re-ran Guided Setup (per forum and
    Tivo support recommendations) but that did not solve the core issue as i got another
    TBA a few weeks later. Since then i've just been restoring my Guide Data by simply
    Restarting the box.
     
  2. WS65711

    WS65711 Member

    37
    4
    Feb 16, 2017
    That would be nice... but several of us have received that update, including me on all 4 units on Friday. But yesterday I had TBA on one unit... this subsequent to the updated software. :(

    More info on this is in the other thread.
     
  3. WS65711

    WS65711 Member

    37
    4
    Feb 16, 2017
    And this afternoon (Monday) I came home to find a Lineup Changed message on each of my four units. One of them (a different one than the one from Saturday morning) was TBA. So I gave Rovi/TiVo the old Three Thumbs Down salute yet again.
    Rovi... The first step to SOLVING a problem is ADMITTING that you have one. :mad:
     
  4. holligl

    holligl Member

    52
    2
    Dec 28, 2004
    This has eliminated the problem for over a week. Guide has restored and remained uninterrupted.
     
    WS65711 likes this.
  5. WS65711

    WS65711 Member

    37
    4
    Feb 16, 2017
    Yes... I've been watching your reports with interest. I haven't done that procedure yet, but if you get by another week or 10 days without TBA I certainly will. I checked all four of my TiVo's this afternoon and all had Guides.
     
  6. hoopsbwc34

    hoopsbwc34 Unpaid Tivo Salesman

    220
    0
    Jan 28, 2003
    Add me to the list of folks with this issue. For me it just started a few weeks ago, but I can't go more than a week without a restart otherwise I get the TBA.
     
  7. WS65711

    WS65711 Member

    37
    4
    Feb 16, 2017
    So this afternoon (Wednesday) I found one unit TBA. The other three had Guides. The TBA unit was a different one than the one that was TBA on Monday. I performed the regular Rovi/TiVo Three Thumbs Down salute.

    The week of March 12th-17th things had seemed to be getting a bit better. But now since the 18th I've had three units with TBA. That's 3 in five days.
     
  8. daument

    daument New Member

    5
    0
    Jul 26, 2008
    My box Premier recently received 20.7.1.RC2. I restarted it last night and I had a guide for about two hours.... then, nothing again. I contacted TiVo about two months ago to ask them about transferring my Lifetime agreement to a new box (Bolt). I was told It wouldn't happen and the the service was for the lifetime of the box. I stated the box is still active yet your not providing the service you agreed to provide. .. NO LUCK.

    FWIW ... Ive found that disabling the internet connection will delay the loss of the guide. I have other streaming boxes, so the loss of connectivity isn't a big deal.
     
  9. WS65711

    WS65711 Member

    37
    4
    Feb 16, 2017
    I had to give the Three Thumbs Down salute to two of my four TiVo's this afternoon. The other two had Guides.

    The week of March 12th-17th things had seemed to be getting a bit better. But now since the 18th I've had five units with TBA. That's 5 in six days.

    @holligl.... What are you seeing? Still no more TBA's?
     
  10. WS65711

    WS65711 Member

    37
    4
    Feb 16, 2017
    So earlier today I performed the procedure from @holligl's post above on two of my four Premiers. It took about 3 hours for each machine to complete the task. The most time consuming part was the loading (not downloading) the data after the first "phone home". Now I'm anxious to see my other two units continue to get TBA's while these two do not... but I really have my doubts.
     
  11. WS65711

    WS65711 Member

    37
    4
    Feb 16, 2017
    This morning (Saturday) I have TBA on one of the TiVo's that I did not do the Clear & Delete "fix" on yesterday. The other that I didn't do the procedure on still had the guide. The two that I did the procedure on also still had the Guide. All four units had a "Lineup Changed" message.

    @holligl?? Are you out there??? Are you still good?????
     
  12. pixsmith

    pixsmith New Member

    2
    0
    Mar 11, 2017
    Had the TBA on my Premiere yesterday, and again this morning. It seems to be happening after the connection. Still no response from Tivo on my trouble ticket, either.
     
  13. MMG

    MMG early adopter

    1,540
    0
    Dec 11, 1999
    Birmingham,...
    Yesterday, my Premiere had guide data but the lower channel banner that appears with each channel change was messed up. It basically said: REC 178 programming. No channel name, avatar or show name. I rebooted and normal again...


    Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
     
  14. WS65711

    WS65711 Member

    37
    4
    Feb 16, 2017
    Just curious if you've performed the "Clear & Delete" routine?
     
  15. jteague

    jteague New Member

    10
    0
    Jul 13, 2004
    Flower...
    I am VERY SAD :cry: to report that *nearly* two weeks after performing the clear and delete "fix",
    my Tivo received TBA yesterday. Clearly, clear and delete does not fix the problem. Your sig sums it up; We had a great thing and Rovi really screwed things up.
     

Share This Page