1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

No Play option?

Discussion in 'TiVo Mini' started by magnox, Jul 27, 2013.

  1. magnox

    magnox New Member

    37
    0
    Aug 11, 2010
    My bank cancelled my card, so TiVo didn't get paid, and within a couple of weeks (I was out of town) one of my tivos was deactivated. Nothing recorded. Fast forward. I added my new card to the account, both tivos and the mini charged ok. Account says good standing.

    On the mini I like to the 4 tuner TiVo and programs show up in the list but theres no option to play them? just delete etc...

    I can however browse to the other TiVo and and play programs off that.

    Ive tried rebooting all pieces, even reset to factory on the mini... anyone have any ideas?
     
  2. lpwcomp

    lpwcomp Active Member

    8,075
    2
    May 6, 2002
    John's...
    Verify that all of the MAKs are the same and that all of the proper options are enabled on the TiVo
     
  3. magnox

    magnox New Member

    37
    0
    Aug 11, 2010
    ok, thanks. Oddly though new recordings do appear to have the play option.
     
  4. lpwcomp

    lpwcomp Active Member

    8,075
    2
    May 6, 2002
    John's...
    Curiouser and curiouser. What happens when you access that TiVo from the other TiVo?
     
  5. magnox

    magnox New Member

    37
    0
    Aug 11, 2010
    So, everything i record now plays fine.

    Everything before my account was stopped has no play option.

    If i delete the program, then go into recently deleted and restore... the program now has the play option. Pain in the butt but a solution.
     

Share This Page