1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

new premiere defective?

Discussion in 'TiVo Premiere DVRs' started by Leon WIlkinson, Apr 14, 2012.

  1. Leon WIlkinson

    Leon WIlkinson TiVo Gone Wild

    1,304
    0
    Feb 13, 2000
    TiVo Town
    I did guided setup and only had classic menus, it can't be changed in settings>Displays I'm on sw 20.2.0a

    MRV don't work either, I can see other boxes.

    This is on tab so can't do to much typing.

    Pillow:eek::eek:sleepy
     
  2. mpf541

    mpf541 New Member

    31
    0
    Nov 24, 2009
    I just bought a premiere that is also missing stuff. I was told by text support that it can take up to 72 hours for very thing to get loaded.
     
  3. aaronwt

    aaronwt UHD Addict

    19,194
    27
    Jan 31, 2002
    Northern...
    When I setup a second Elite last weekend, it didn't show up until my lifetime subscription was active, but that also occurred the same evening that I purchased lifetime on the box.
     
  4. infinitespecter

    infinitespecter New Member

    117
    0
    Jul 22, 2004
    I was wondering the same thing with my new premiere, which I got Thursday. No HD menus, no network connectivity (although it could connect to the TiVo service. I spoke to three different people before I got the right answer. The issue is on Tivo's end, not the box itself. When the tech looked at my account he said that several "groups" were missing that enable certain functionality. It's a known issue that started last week, and he put my name on a list to get a software update when it's fixed sometime next week.

    Before he did that though, he gave me a procedure to try. First under the "System Information" screen, check to see what code is listed next to TivoToGo. If you haven't gone to TiVo.com to change the preferences yet, it should say i,i,i. Next go to Tivo.com, click on DVR preferences, an check both boxes. It will also help to rename the DVR to something recognizable.

    Once you click save and get a confirmation, force the tivo to connect several times (it took me close to 15) until the code next to TiVoToGo is different. If it worked properly, the code should change to a,a,a and you should be good to go. If it didn't work, it should change to i,i,a and you'll have to call and have them place you on the list.
     
  5. Leon WIlkinson

    Leon WIlkinson TiVo Gone Wild

    1,304
    0
    Feb 13, 2000
    TiVo Town
    Thanks, doing multiple connects in a row now.

    I have done everything... including almost a real KICKSTART
    :D
     
  6. infinitespecter

    infinitespecter New Member

    117
    0
    Jul 22, 2004
    Just a quick update... everything became available last night. I was finally able to turn on the HDUI and access all the network related features.
     

Share This Page