1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Networked TiVo's not showing up in each other's Now Playing

Discussion in 'TiVo Help Center' started by dd9, Jun 28, 2013.

  1. dd9

    dd9 New Member

    312
    0
    Aug 10, 2000
    Boston, MA, USA
    Seems to be related to the software settings at tivo.com as far as I can tell.

    I have rebooted both systems and when they come up, they can see each other in the Now Playing list and shows transfer just fine. But, give it a few minutes after the reboot for them to ping tivo.com again and then it goes away from the NP list.

    Any ideas?

    This has been working for a long time, so I'm not sure what's up.
     
  2. ajwees41

    ajwees41 Active Member

    2,010
    1
    May 7, 2006
    Omaha,NE
    have you unchecked them on the web forced a call and re checked them and forced another call maybe the tivo got confused.
     
  3. dd9

    dd9 New Member

    312
    0
    Aug 10, 2000
    Boston, MA, USA
    Oh yea. Done all that. It's been a couple days now that this has been going on. I was hoping to see others here with the same issue, but perhaps not. Just lucky me.
     
  4. achalupa

    achalupa Member

    72
    0
    Oct 27, 2008
    Did anything else in your home network change? New modem, updated firmware, new device?

    You can check each TiVo for proper network settings. I would look at the network status screen and verify the broadcast address and netmask are the same on each TiVo.
     
  5. dd9

    dd9 New Member

    312
    0
    Aug 10, 2000
    Boston, MA, USA
    This is looking more and more like my service provider has blocked 8080 outbound.....I'll be calling them tomorrow after some more debugging.

    My home setup hasn't changed in years.
     

Share This Page