1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Need help with Tivo Web Plus on 6.2

Discussion in 'TiVo Underground' started by CarlRx, Jun 20, 2005.

  1. CarlRx

    CarlRx New Member

    10
    0
    Feb 21, 2005
    Please help with problem when trying to access Now Showing. This is on a DTivo Phillips DSR708 just hacked and running 6.2. I have tried un and reinstalling with no luck.

    And thanks Gunny for the unguide--you rock.

    INTERNAL SERVER ERROR
    --cut here--
    action_nowshowing '' ''
    can't read "cache_ns_rec": no such variable
    while executing
    "lsearch $cache_ns_rec $fsid"
    (procedure "print_nowshowingrow" line 64)
    invoked from within
    "print_nowshowingrow $chan $rec $nstype $rcount"
    ("uplevel" body line 4)
    invoked from within
    "uplevel $body"
    invoked from within
    "ForeachMfsFileTrans fsid name type $nowshowingdir "" 15 {
    set rec [db $db openid $fsid]
    if {$nstype == 6} {
    print_nowshowingrow $chan $r..."
    (procedure "::action_nowshowing" line 61)
    invoked from within
    "::action_$action $chan $part $env"
    ("eval" body line 1)
    invoked from within
    "eval {::action_$action $chan $part $env}"
    --cut here--



    Thanks,

    --Carl
     
  2. Gunnyman

    Gunnyman Just a boring dude

    30,802
    15
    Jul 10, 2003
    !Texas
    did you make the edits required to Tivowebplus as explained in the "other place"?
     
  3. PPS

    PPS New Member

    11
    0
    Dec 7, 2002
    A little off topic, I'm looking into installing this later this week and I'm curious to see which version TWP most people who are running 6.2 are using?
     
  4. the new guy

    the new guy occasional poster

    411
    0
    Oct 29, 2004
    Fort Collins CO
    Most should be running 1.1pre2. 1.0 is no longer being developed. If I read correctly, all the edits to get it working with 6.2 are for the newer version.

    Tim
     
  5. CarlRx

    CarlRx New Member

    10
    0
    Feb 21, 2005
    Gunny,

    Thanks again for the unguide and for this response. I saw edits regarding streaming, but not anything related to this.

    Are you running 1.0 or 1.1? Could you be more specific about the edits, even by PM if not "allowed" here. Thank you so much. Any help is so appreciated!!!

    --Carl
     
  6. Gunnyman

    Gunnyman Just a boring dude

    30,802
    15
    Jul 10, 2003
    !Texas
    find the following in index.itcl located in the /modules subdirectory of Tivowebplus version 1.1 pre

    if {$version >= 3} { set guideindexdir "/GuideIndexV2" } else { set guideindexdir "/GuideIndex" }


    and alter it so as to read:


    if {$version >= 6} { set guideindexdir "/GuideIndexV3" } elseif {$version >= 3} { set guideindexdir "/GuideIndexV2" } else { set guideindexdir "/GuideIndex" }
     
  7. tsunami

    tsunami New Member

    181
    0
    Sep 21, 2003
    New Boston, NH

    What is the best way to do this? I know you have mentioned never to edit a file in Windows before.
     
  8. Gunnyman

    Gunnyman Just a boring dude

    30,802
    15
    Jul 10, 2003
    !Texas
    metapad
     
  9. CarlRx

    CarlRx New Member

    10
    0
    Feb 21, 2005
    I'm still having problems, even after the above edits...

    My tivoweb console output follows:

    bash-2.02# can't read "TmkEvent::EVT
    while executing
    "event register $TmkEvent::EVT_MW_ST
    (file "./sendkey.itcl" line 21)
    invoked from within
    "source $source_dir/sendkey.itcl"
    (file ".//h t * p d-tt.tcl" line 45)

    So frustrating!

    TIA, --Carl

    (I had to add spaces to the last line of output b/c the board thought I was trying to illegally post a link)
     
  10. Gunnyman

    Gunnyman Just a boring dude

    30,802
    15
    Jul 10, 2003
    !Texas
    ok edit out all references to sendkey.itcl in httpd-tt.tcl.
    That should do it. Sendkey doesn't exist in 6.2 and I forgot to include that part. Sorry.
     
  11. PPS

    PPS New Member

    11
    0
    Dec 7, 2002
    I would like to thank those who have posted suggestions in this thread. It has been a great help resource for installing TWP.

    I have done all the edits and was able to get a connection working!

    I do have a question concerning my start up. Here is a copy of the console report that I got when I started TWP.

    bash-2.02# ./tivoweb console
    bash-2.02#
    bash-2.02# TivoWebPlus Project - v1.1-pre2
    The program comes with ABSOLUTELY NO WARRANTY.
    This program is licensed under the GPL.
    See the 'copyright' and 'README' files for copyright and credit information.
    Loading modules...
    favicon
    index
    -initializing logo index
    -initializing channel table
    -initializing channel table; attempt 2
    -initializing channel table; attempt 3
    -error initializing channel table; aborted
    -initializing genre table
    -initializing now showing cache
    -initializing season pass cache
    info
    lj_utils
    logos
    logs
    mail
    mfsbrowser
    phone
    resources
    Loaded 0 resource definitions
    sched
    screen
    search
    theme
    ui
    webremote
    whatson
    wishlists
    Accepting Connections

    I noticed that channel tabled failed to initialize, is there an edit I need to do to correct this?

    Also, I'll start to look at various add on modules, anyone have a suggestions from personal experience on which ones they like.

    Thanks in advance.
     
  12. Gunnyman

    Gunnyman Just a boring dude

    30,802
    15
    Jul 10, 2003
    !Texas
    PPS
    that's totally normal and eventally it goes away
     
  13. rbautch

    rbautch User

    3,629
    0
    Feb 5, 2004
    Chicago, IL
    Since so many seem to struggle with this, I'm now sharing my functional Tivowebplus folder on Emule.
    All files are modified to work with 6.2 . Just copy it, run tivoweb, and you're good to go.

    edit: It's now being hosted here as well, at the very bottom of the page. This supersedes the version on Emule.
    Current Modules Included:
    1. Netconfig.itcl (set IP address, mask, wireless SSID, etc in MFS): courtesy of Flash_
    2. Channelprefs.itcl (set/backup/restore channel preferences): courtesy of SteveT
    3. Hackman (start/stop TiVo hacks, edit start-up scripts, etc): courtesy of PortlandPaw
    4. Merge (merge multiple shows together for batch play): courtesy of acacia
    5. Backup (backup/restore season passes, thumb settings, and wishlishts): courtesy of angra
    6. Manual Record: courtesy of John1980

    edit2: Added manual record, upgraded Channelprefs to 1.04.
     
  14. CarlRx

    CarlRx New Member

    10
    0
    Feb 21, 2005
    Thank you again Gunny and others for this info...TW+ is up and running...

    Thanks!

    --Carl
     
  15. stephens1

    stephens1 New Member

    35
    0
    Apr 4, 2001
    South Texas

    I can't seem to make this link work. I keep getting "Could not add link - ill-formed hash"

    I have the latest e-mule client.

    BTW, thanks for the other response--disappointing but expected :eek:
     
  16. ttodd1

    ttodd1 Proud Computer Geek

    1,516
    0
    Nov 5, 2003
    SC
    Try just searching for the file name tivowebplus62.zip.

    Or try this one:

    ed2k://|file|tivowebplus62.zip|463016|1C56A61B117239EE68E39ED8D200E6F4|/
     
  17. bnm81002

    bnm81002 New Member

    1,799
    0
    Oct 2, 2004


    how long does it take to download, it's on my queue for over 2 hrs now? :(
     
  18. rbautch

    rbautch User

    3,629
    0
    Feb 5, 2004
    Chicago, IL
    It's now being hosted here as well, at the very bottom of the page. It should take about 2 seconds to download.
     
  19. rbautch

    rbautch User

    3,629
    0
    Feb 5, 2004
    Chicago, IL
    That ill-formed hash is caused by the space(s) added by TCF in the Emule link hash. This forum imposes a maximum continuous character limit on long strings of text. Once that character limit is reached, the forum software auto-inserts spaces. I can't even remove the spaces manually. Remove the spaces when you paste the link into emule and it will work.
     
  20. rbautch

    rbautch User

    3,629
    0
    Feb 5, 2004
    Chicago, IL
    After you finally get the file, here's what to do to get it running.
     

Share This Page