1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Need an image? PM me for a ftp site.

Discussion in 'TiVo Upgrade Center' started by StanSimmons, Jun 8, 2002.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Aug 30, 2004 #201 of 1010
    c52k

    c52k New Member

    3
    0
    Aug 29, 2004
    I've PM'd Stan. If anyone else has the ftp info i'd appreciate it. I need an image for TCD240040.

    Thanks!
     
  2. Aug 30, 2004 #202 of 1010
    TiVoSoFine

    TiVoSoFine New Member

    508
    0
    Mar 19, 2001
    Alpharetta, GA
    Don't worry. Stan is very responsive.
     
  3. Aug 31, 2004 #203 of 1010
    edc_k2

    edc_k2 New Member

    26
    0
    May 5, 2004
    Cedar Park, TX
    Stan, Thanks for responding so quick with a link. Tonight, I was able to restore to my new Seagate 160gb drive on my SD-DVR40. All looks good so far and I'm downloading the "c" software upgrade overnight.
     
  4. Sep 6, 2004 #204 of 1010
    dskyz31

    dskyz31 New Member

    1
    0
    Aug 16, 2004
    Just finished downloading my svr 2000 image, can't wait to try it! Thanks again Stan! Much appreciated.

    Dennis
     
  5. Sep 11, 2004 #205 of 1010
    TimeforTivo

    TimeforTivo New Member

    3
    0
    Sep 11, 2004
    Utah
    I just bought a Pioneer 810H from BeachCamera.com for $436 landed. I backed it up first with MFSTools 2.0 (virgin state) and restored it to two hard drives: drive A Maxtor 160GB Diamond Max Plus, drive B WD 250GB, both 7200 RPM drives. I only get 80 hours. Bummer. I need a 57H or 'Magic' 810H image. I've PM'd Stan, so I'm sure I'll here from him soon. I'm going to image this dude tonight!
     
  6. Sep 13, 2004 #206 of 1010
    TimeforTivo

    TimeforTivo New Member

    3
    0
    Sep 11, 2004
    Utah
    It worked! I now have a Maxtor 160 and WD 250 together for a total of 495 hours! Wow! I built my own mount for the second drive as well as a bracket for an additional internal fan blowing on the second drive. System Info reports 36C(Normal)! The top of the case is not even warm after running for hours!
     
  7. Sep 17, 2004 #207 of 1010
    StanSimmons

    StanSimmons Senior Moment Member

    4,717
    0
    Jun 10, 2000
    Flower...
    Someone kindly added an image for the new "night light" TiVo's

    tcd540040 602,116,072 bytes
     
  8. Sep 18, 2004 #208 of 1010
    ronj75

    ronj75 New Member

    1
    0
    Sep 16, 2004
    is the dvr-40 from hughes *direct tv* the sdr or hdr i keep seeing? fried my friends tivo and gotta get it fixed or im dead HAHA
    hoping stan can come through as my savior tonight.
    your awesome for helping people like this dude.
     
  9. Sep 18, 2004 #209 of 1010
    Quaro

    Quaro Member

    40
    5
    Sep 14, 2004
    Need an image for a series 2 AT&T unit (just like the other series 2 units as far I know). Please make sure it has backgrounds for menus as I've already downloaded one which was missing them.
     
  10. Sep 18, 2004 #210 of 1010
    StanSimmons

    StanSimmons Senior Moment Member

    4,717
    0
    Jun 10, 2000
    Flower...
    Sigh...

    I guess this needs to be posted again:

    For those of you who keep asking me (in this thread) to Private Message you; No.

    The title of the this thread is "Need an image? PM me for a ftp site." That should be a clue to how this works.

    I don't read this thread very often, but PM sends me an email, so I know someone wants an image. You have to PM me, then I'll reply to your PM. I will only reply via PM.

    The reason that there is not a direct link to the files is that in current US law, especially in light of the DMCA, it may be illegal to have a backup of copyright material -- even if you own the hardware.

    The owner of this board does not want to have to worry about lawyers extorting him, so he has made the very prudent decision to not allow links to such material. If you don't like this situation, send a letter to your congress critter.

    I know of one site that has a limited number of images in a private, password protected directory. PM me with your model number if you need an image. This site is fast, but has a limited download budget, so only ask if you REALLY need the image.

    I also do not know the details of where most of the images came from, and I have not tested any of the Sony, Toshiba, RCA or TiVo branded images since I do not own any of that equipment.

    I do NOT own or operate the ftp site. I have no control over what happens with the site. The site has been sporadicaly updated in the past year. The only images that are on the site are the ones listed in a previous message. ( http://www.tivocommunity.com/tivo-vb/showthread.php?s=&threadid=62430&perpage=20&pagenumber=7 ) The list gets updated when the server gets updated.
     
  11. Oct 10, 2004 #211 of 1010
    djyod

    djyod New Member

    23
    0
    Oct 6, 2002
    SC
    Well I guess I toasted something! I needed to replace my Directv-tivo series 2 hard drive so I was following the "Hinsdale" how-to guide. The proble is that after replacing my PC hard drive back into the pc , it will not boot. I keep getting the message "NTDETECT FAILED" . I figured well not a huge problem, I will just go ahead and reformat and reinstall window xp and surly that will fix the problem. WRONG! I have tried reformating and reinstalling window now several times but can not get past this "NTDETECT FAILED" message. I even tried another hard drive as well. I flash my BIOS. Just can't figure it out.

    Thought I would pst this here in case any one else has experienced this problem or may know what to do about it.

    Any suggestions?
     
  12. Oct 16, 2004 #212 of 1010
    Jim Sanchez

    Jim Sanchez New Member

    73
    0
    Jan 9, 2000
    Tucson, AZ
    This usually means that the disk you are trying to boot from does not have the boot loader on it. Are you SURE that you don't have a floppy (or CD) in the drive and are trying to boot from this. Otherwise, you can put your windows disk into the drive and do a "repair" installation. It will add the files you need.
    Jim
     
  13. Oct 16, 2004 #213 of 1010
    djyod

    djyod New Member

    23
    0
    Oct 6, 2002
    SC
    I finallly had to reformat the drive to FAT32 and than install Windows 98. After that I was able to do a full install of Windows XP. Still don't understand it all but, hey, it worked!
     
  14. Nov 1, 2004 #214 of 1010
    brj8826

    brj8826 New Member

    89
    0
    Nov 2, 2002
    Now that this site doesn't have the HDR112 image anymore, can someone point me to a location that does? My unit finally died after 3 years of use.
     
  15. Nov 1, 2004 #215 of 1010
    StanSimmons

    StanSimmons Senior Moment Member

    4,717
    0
    Jun 10, 2000
    Flower...
  16. Nov 2, 2004 #216 of 1010
    manolin

    manolin New Member

    36
    0
    Jun 2, 2004
    Hi,

    Is the image of the sd-h400 and the new model Toshiba_SDHD400_511B the same?

    My sd-h400 tivo drive is damaged and I got one image of the Toshiba_SDHD400_511B from Stan.

    Will this image work for the sd-h400?

    Thanks for your help,


    Manolin
     
  17. Nov 2, 2004 #217 of 1010
    StanSimmons

    StanSimmons Senior Moment Member

    4,717
    0
    Jun 10, 2000
    Flower...
    I suspect that the SDHD is a typo and should be SDH.

    I don't have any control over the web site and there are several typos in the names.
     
  18. Nov 6, 2004 #218 of 1010
    jccausey

    jccausey New Member

    4
    0
    Jan 2, 2002
    Atlanta, GA
    I was about 20% into the restore process when the status updates just stopped.

    Now the drive I was trying to restore the image to is completely dead - it's not recognized by anything...

    Any ideas what might have happened? I was restoring the image from a CD, but like I said, everything was progressing normally until it just "stopped".
     
  19. Nov 6, 2004 #219 of 1010
    manolin

    manolin New Member

    36
    0
    Jun 2, 2004
    Hi,

    I just want to say the the Toshiba image SDHD is a typo of the SD-H400.

    It works and I was able to mount the image for a 200Gb disk upgrade.

    Thanks StanSimmons.

    ManolĂ­n
     
  20. Nov 9, 2004 #220 of 1010
    olanderd

    olanderd New Member

    4
    0
    Nov 8, 2004
    Houston, TX
    I had the same thing happen to me last night but I was about 65% through. The drive was making some weird sounds though. I suspect that it is going to be a DOA on my new drive. I tried another new one and it worked perfectly.
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page