1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Need an image? Don't PM me. :)

Discussion in 'TiVo Upgrade Center' started by rcobourn, Mar 25, 2008.

  1. Sep 4, 2013 #1441 of 2373
    ggieseke

    ggieseke Active Member

    4,020
    11
    May 30, 2008
    PM sent.
     
  2. Sep 4, 2013 #1442 of 2373
    unitron

    unitron Active Member

    16,387
    2
    Apr 28, 2006
    semi-coastal NC

    I don't remember what size drive this came off of

    https://dl.dropboxusercontent.com/u/49887720/140_gset.tbk

    but you can try it.

    If LBA48 is a problem with early S2s, the way it was for S1s, maybe you could restore, do not expand, install and let update, and then expand.
     
  3. Sep 4, 2013 #1443 of 2373
    unitron

    unitron Active Member

    16,387
    2
    Apr 28, 2006
    semi-coastal NC
    You have time between now and the weekend to run the manufacturer's diagnostic software long test before putting that drive into service.
     
  4. Sep 5, 2013 #1444 of 2373
    raptor696

    raptor696 New Member

    2
    0
    Mar 18, 2010
    I have finally got the dreaded S03 error on my TCD658000 after I changed my zip to my new location. I copyed to HD to a new HD and still get the S03 error while trying to load the data for the new zip. I reimaged another HD with the 658000.tbk provided with winmfs, but when it finally reboots back up in the info my Tivo service number is all 0's? and in now playing it says there is a fatal hardware error on the HD and to reboot? is there something im missing that is isn't pulling my tsn? it connects to TiVo, and pulls all the other service info and still says lifetime subscription.
     
  5. Sep 5, 2013 #1445 of 2373
    chickey

    chickey New Member

    11
    0
    Feb 26, 2005
    Having an interesting issue with my TCD5400-40

    Few weeks ago it went to the welcome screen and constant recycle. I figured it was the hard drive so I pulled the drive, loaded a new drive with the 540 image and it came up fine. Walked through the setup process, all was good.

    A few days later, welcome screen again and constant rebooting. Pulled the new drive, tested fine. Put the 540 image back on the drive and booted fine. This time I didn't do the auto expand, walked through the setup and everything was fine.

    Again, within 48-72 hours, it is going to the welcome screen again and rebooting. Wondering if it is getting some sort of update from the mothership that is breaking things? How do I prevent it from continuing to break?

    Just dropped the 540 image on the same drive again and it is back up but i fear within the next few days the same thing will happen..

    any ideas
     
  6. Sep 5, 2013 #1446 of 2373
    raptor696

    raptor696 New Member

    2
    0
    Mar 18, 2010
    nm... 4 hrs and a clear and delete solved it.... must have missed that somewhere.
     
  7. Sep 5, 2013 #1447 of 2373
    jmbach

    jmbach der Neuerer

    1,549
    9
    Jan 1, 2009
    Power supply? As it warms up after you turn it off to replace the drive perhaps some component is failing and it is not providing stable power.
     
  8. Sep 6, 2013 #1448 of 2373
    ThAbtO

    ThAbtO TiVoholic by the bay

    6,724
    8
    Apr 6, 2000
    SF Bay Area
    Update: I RMA'd 2 1TB drives to WD, 1 was the 2 month old drive that was in the TCD540 and the other was a failed 1TB from the TCD652 S3 HD which lasted 2 years. Both was still under warranty with the latter expiring in a few weeks.

    I just looked in the WD RMA History and they are going to send me a WD20EZRX and a WD1001FALS as replacements.
     
  9. Sep 6, 2013 #1449 of 2373
    jmbach

    jmbach der Neuerer

    1,549
    9
    Jan 1, 2009
  10. Sep 7, 2013 #1450 of 2373
    aboron

    aboron New Member

    2
    0
    Sep 4, 2013
    Thanks a lot for all your work here. Is there a bitcoin wallet for dvrbars donations, instead of paypal?
     
  11. Sep 7, 2013 #1451 of 2373
    unitron

    unitron Active Member

    16,387
    2
    Apr 28, 2006
    semi-coastal NC
    The WD1001FALS is a slightly older Caviar Black (no advanced format to worry about, and I think it can be jumpered down to 1.5) and will work fine in an S2, coupled with a good JMicron or Marvell chipset based adapter, but they get pretty toasty, so you might want to rig up an extra fan in there.

    Any chance you can talk them into a WD20EURS instead of the ZRX?

    If not, let us know how it works, or doesn't, in that S3, as it's one of the newer models that we haven't had many reports on.
     
  12. Sep 7, 2013 #1452 of 2373
    ThAbtO

    ThAbtO TiVoholic by the bay

    6,724
    8
    Apr 6, 2000
    SF Bay Area
    I may just put these into storage and may just get a roamio. In the future I may plop the 2TB into it.
     
  13. Sep 7, 2013 #1453 of 2373
    Toshirick

    Toshirick New Member

    35
    0
    Mar 19, 2006
    So Cal
    Need help in getting a S3 image for a 2 tb drive.

    Thanks Rick
     
  14. Sep 7, 2013 #1454 of 2373
    ThAbtO

    ThAbtO TiVoholic by the bay

    6,724
    8
    Apr 6, 2000
    SF Bay Area
    You need to specify which S3.
     
  15. Sep 7, 2013 #1455 of 2373
    Toshirick

    Toshirick New Member

    35
    0
    Mar 19, 2006
    So Cal
    Sorry! S3 648 2 tb drive
     
  16. Sep 7, 2013 #1456 of 2373
    ThAbtO

    ThAbtO TiVoholic by the bay

    6,724
    8
    Apr 6, 2000
    SF Bay Area
  17. Sep 7, 2013 #1457 of 2373
    Toshirick

    Toshirick New Member

    35
    0
    Mar 19, 2006
    So Cal
    Thanks! Winmfs said I have extra room "do i want to expand" i said yes. How long does it take to expand?

    Thanks again
     
  18. Sep 7, 2013 #1458 of 2373
    ThAbtO

    ThAbtO TiVoholic by the bay

    6,724
    8
    Apr 6, 2000
    SF Bay Area
    Doesn't take long to notice.
     
  19. Sep 7, 2013 #1459 of 2373
    Toshirick

    Toshirick New Member

    35
    0
    Mar 19, 2006
    So Cal
    It is stuck trying to expand it?
     
  20. Sep 7, 2013 #1460 of 2373
    ThAbtO

    ThAbtO TiVoholic by the bay

    6,724
    8
    Apr 6, 2000
    SF Bay Area
    Explain. It should only take seconds to expand and supersize.
     

Share This Page