1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Need an image? Don't PM me. :)

Discussion in 'TiVo Upgrade Center' started by rcobourn, Mar 25, 2008.

  1. Sep 21, 2011 #561 of 2374
    chalooch101

    chalooch101 New Member

    19
    0
    Nov 29, 2005
    need TCD540040 image...please help.
     
  2. Sep 21, 2011 #562 of 2374
    unitron

    unitron Active Member

    16,387
    2
    Apr 28, 2006
    semi-coastal NC
  3. Sep 21, 2011 #563 of 2374
    BrianSConover

    BrianSConover New Member

    21
    0
    Sep 20, 2011
    Ive tried everything and my last resort is to try here...Hopefully someone has a back up image (.tbk) for this Series 3 Tivo...Any help is much appreciated as I have tried every angle possible including begging Tivo for the OS which they will gladly allow you to download...Not having a linux box to load it onto the hard drive is a huge setback.

    This link explains what I have done so far...

    http://www.tivocommunity.com/tivo-vb/showthread.php?p=8713939#post8713939

    Much Thanks
    BrianSConover@gmail.com
     
  4. Sep 23, 2011 #564 of 2374
    russ97

    russ97 New Member

    2
    0
    Sep 23, 2011
    After seven years and seven TiVos I have finally had a HD fail on me.

    If anyone could help me out with an image it would be greatly appreciated.

    It is a 40GB series 2 DVR. - TCD540040

    Thanks,
    Russ
     
  5. Sep 23, 2011 #565 of 2374
    unitron

    unitron Active Member

    16,387
    2
    Apr 28, 2006
    semi-coastal NC
    http://www.tivocommunity.com/tivo-vb/showthread.php?p=8712779#post8712779
     
  6. Sep 24, 2011 #566 of 2374
    talleres04

    talleres04 New Member

    2
    0
    Sep 24, 2011
    I need a TCD652160 Image...Thanks
     
  7. Sep 24, 2011 #567 of 2374
    rdaubner

    rdaubner New Member

    3
    0
    Jan 16, 2003
    Does anyone have a Tivo Series 3 .tbk file they can share for TCD648250B?

    My drive is dead and cant backup.
    Thank you!
    Rich
     
  8. Sep 24, 2011 #568 of 2374
    russ97

    russ97 New Member

    2
    0
    Sep 23, 2011
    Unitrin, thanks!

    Much appreciated.
     
  9. Sep 25, 2011 #569 of 2374
    talleres04

    talleres04 New Member

    2
    0
    Sep 24, 2011
    I need the same image. Could you please help me? Thanks!
     
  10. Sep 25, 2011 #570 of 2374
    lillevig

    lillevig Hot in West Texas

    1,769
    0
    Dec 6, 2010
    San Angelo, TX
    PM sent
     
  11. Sep 26, 2011 #571 of 2374
    smcdrmtt

    smcdrmtt New Member

    5
    0
    Mar 28, 2003
    I need a TCD652160 image also. My disk is completely kaput. Thanks.
     
  12. Sep 26, 2011 #572 of 2374
    aymanme

    aymanme New Member

    78
    0
    May 8, 2001
    Austin, TX
    check your pm ...
     
  13. Sep 27, 2011 #573 of 2374
    smcdrmtt

    smcdrmtt New Member

    5
    0
    Mar 28, 2003
    Thanks, appreciate it. :up: :up:

    Why is it weaknees can charge $40 for the download of something they didn't have to spend time creating? Seems like a ripoff unless there is some licensing with Tivo (I assume not).
     
  14. Sep 27, 2011 #574 of 2374
    lpwcomp

    lpwcomp Active Member

    8,081
    2
    May 6, 2002
    John's...
    To be fair, weaKnees isn't charging for the TiVo s/w. They are charging for the tool that installs that image to a blank HD. They did develop that tool. Still doesn't make it right, but it is TiVo that allows them to get away with it. Probably for a stiff fee.
     
  15. Oct 6, 2011 #575 of 2374
    klitton12

    klitton12 New Member

    15
    0
    Oct 6, 2011
    Does anyone have an image for a TiVo 652160? My drive died and I cannot get an image.

    Thanks.
     
  16. Oct 6, 2011 #576 of 2374
    aymanme

    aymanme New Member

    78
    0
    May 8, 2001
    Austin, TX
    pm sent
     
  17. Oct 6, 2011 #577 of 2374
    klitton12

    klitton12 New Member

    15
    0
    Oct 6, 2011
    I'm so frustrated. I downloaded the backup image thanks to aymanme. I have restored it to a 750gb hard drive. I deleted the windows formatting (It was in a MyBook) and fixed the bootpage. Then I restored the image to the drive. The TiVo will not boot and now I get a green screen indicating it will take 3 hours for the TiVo to fix.

    This cannot be that difficult. Any advice?
     
  18. Oct 6, 2011 #578 of 2374
    unitron

    unitron Active Member

    16,387
    2
    Apr 28, 2006
    semi-coastal NC
    The image came from a different TiVo with a different TiVo Service Number.

    It has to re-marry the drive, and the software on it, with the TiVo into which you have installed it. Let it do so.

    By the way, if you got that green screen, that means it did boot, and discovered the TSN discrepancy.
     
  19. Oct 6, 2011 #579 of 2374
    klitton12

    klitton12 New Member

    15
    0
    Oct 6, 2011
    Thanks. I'll let it do it thing.

    I have upgrade many Replays but only a couple of TiVos, so I didn't know what it all meant.

    Kev
     
  20. Oct 7, 2011 #580 of 2374
    klitton12

    klitton12 New Member

    15
    0
    Oct 6, 2011
    Well, I let it run for about 10 hours and it was still cycling through Powering Up and Almost There. I have restored one more time. Not sure what to do at this point.

    Kev
     

Share This Page