1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Need an image? Don't PM me. :)

Discussion in 'TiVo Upgrade Center' started by rcobourn, Mar 25, 2008.

  1. May 28, 2011 #381 of 2375
    jaquer

    jaquer New Member

    8
    0
    May 25, 2011
    Well, this is a shot in the dark, but does anyone happen to have an image for an SIR-S4080R?

    If I could stretch your generosity, a 6.4a image would be perfect.
     
  2. Jun 1, 2011 #382 of 2375
    exegesis48

    exegesis48 New Member

    96
    0
    Jan 13, 2007
    Does anyone have an image for a TiVo HD?
     
  3. Jun 2, 2011 #383 of 2375
    cl001

    cl001 New Member

    1
    0
    Jul 3, 2009
    I need the latest image of TCD652160. Thank you!
     
  4. Jun 2, 2011 #384 of 2375
    fleish

    fleish New Member

    2
    0
    Mar 20, 2002
    I've got a Phillips series 1 MN HDR31204 that's stuck booting to the severe error green screen of death & I can't find my old backups. If anyone has an image for it (or an HDR112 which I also have and while it will boot I can't get it to successfully complete a daily call - bombs out with the old 'failed while loading series' message) I'd greatly appreciate it.
     
  5. Jun 3, 2011 #385 of 2375
    Chas94539

    Chas94539 New Member

    8
    0
    Jun 3, 2011
    Like many others, I too am in need of an image for a TCD540040.

    I'm pretty sure my hard disk died. Yesterday, when playing back a recorded show, the image would freeze for a couple of seconds every 30 or 40 seconds. If I replayed the same section again, the freezes would occur in a different location. It was frustrating to watch a show.

    Today, the TIVO appeared to be dead. It was not outputting a image to the TV. It would not respond to the remote control, so I unplugged it. When I plugged it back in, the TIVO cannot get past the two screens that say "Powering up" and "It'll just be a few more moments". It alternates between those two screens every few minutes.

    Bye... :)
    Charles
     
  6. Jun 4, 2011 #386 of 2375
    phirephoto

    phirephoto New Member

    40
    0
    Jun 4, 2011
    Anyone have any options for a Premiere? Tried to upgrade / copy the HD to a 2 TB, and now the original drive won't work - MFS tools says not a tivo drive, and plugging it into the TV, says Welcome, Please wait" for about 30 seconds, then reboots then repeats.
     
  7. Jun 5, 2011 #387 of 2375
    dwit

    dwit Active Member

    1,660
    0
    May 4, 2004
    Atlanta, GA
    Were you using winmfs to try to upgrade your drive? Sounds like the Tivo boot page may have been overwritten. This will prevent the Tivo from booting up. I don't know exactly what parts of winmfs may work on the Premiere, but it includes a fix when that happens with other Tivo units.

    You might try the "restore boot page fix" in winmfs to see if it works. Check it out at mfslive.org.

    You might also double check all your connections to the drive when installing it in the Tivo.
     
  8. Jun 5, 2011 #388 of 2375
    phirephoto

    phirephoto New Member

    40
    0
    Jun 4, 2011
    YOu mean fix bootpage? I did try that - both option 1 and 2. :(
     
  9. Jun 5, 2011 #389 of 2375
    Starque

    Starque New Member

    1
    0
    Jun 5, 2011
    UGH! I love my TiVo! Hard Drive failure. HR10-250. Thanks for your help!
     
  10. Jun 6, 2011 #390 of 2375
    unitron

    unitron Active Member

    16,389
    2
    Apr 28, 2006
    semi-coastal NC
    Make a truncated backup of the 112 and restore it to a known good drive and try that in the 300.

    Just don't use a Caviar Blue in an S1.
     
  11. Jun 7, 2011 #391 of 2375
    phirephoto

    phirephoto New Member

    40
    0
    Jun 4, 2011
    *bump*... Anyone ? Image for a Premiere or any suggestions?

    Thanks :)
     
  12. Jun 7, 2011 #392 of 2375
    unitron

    unitron Active Member

    16,389
    2
    Apr 28, 2006
    semi-coastal NC
    MFS Tools says not a TiVo drive?

    Did you actually try to use the by now ancient MFS Tools, or do you mean MFS Live, or do you mean WinMFS?
     
  13. Jun 8, 2011 #393 of 2375
    phirephoto

    phirephoto New Member

    40
    0
    Jun 4, 2011
    Sorry - WinMFS, and yes, it says not a Tivo drive. And Tivo says "Welcome, Please Wait" for 30 seconds or so, then reboots, then repeats.
     
  14. Jun 8, 2011 #394 of 2375
    unitron

    unitron Active Member

    16,389
    2
    Apr 28, 2006
    semi-coastal NC
    What version of what operating system were you running WinMFS on when you tried to go from the original drive to the 2TB?

    (I thought you needed to use the comer cd for that)

    Was the 2TB new, blank, and unformatted?
     
  15. Jun 8, 2011 #395 of 2375
    phirephoto

    phirephoto New Member

    40
    0
    Jun 4, 2011
    Well, long story short - I initially tried the boot CD. I can't recall which one now, and tried to do the copy. No, the 2TB drive wasn't new blank and unformatted. (Unfortunately the instructions I found didn't say that was needed :( ). The command gave an error, and at that point searching for solutions I cam across WinMFS. But I think at that point, it was too late. When I tried WinMFS, it then said Not a Tivo drive on the original Tivo drive, which now appears to be DOA. I contacted Tivo support, as the unit is still under Warranty but I have a feeling they may be able to determine I tried something like this and void my warranty. so I think my only option now is to somehow do a restore from a image of a Premiere, if I can find one, onto either the original drive or preferably, the 2 TB drive.
     
  16. Jun 8, 2011 #396 of 2375
    unitron

    unitron Active Member

    16,389
    2
    Apr 28, 2006
    semi-coastal NC
    I was wondering if somehow part of the 2TB got written to the original TiVo drive instead of the other way around.

    It sounds as though you didn't do nearly enough reading and research about the specifics of Premiere drive upgrading (as opposed to TiVo drive upgrading in general) before you tried it, and since I know next to nothing about Premiere-specific upgrading, someone who does might have to be the one to diagnose what you did wrong and what it caused to happen to the original drive.

    Perhaps you could ask for an image (and instructions) at that "other" site that can't be mentioned here.
     
  17. Jun 8, 2011 #397 of 2375
    phirephoto

    phirephoto New Member

    40
    0
    Jun 4, 2011
    Does that site have in its name a part of the human body located in the middle of the leg?
     
  18. Jun 8, 2011 #398 of 2375
    unitron

    unitron Active Member

    16,389
    2
    Apr 28, 2006
    semi-coastal NC
    No, the site to which you refer is often mentioned in advertisements appearing here.

    If you will forgive the pun, they are, despite the name, a strong supported of this site.

    However, if you can DEAL with searching Google's DATABASE, finding it shouldn't be too COMplicated.
     
  19. Jun 8, 2011 #399 of 2375
    phirephoto

    phirephoto New Member

    40
    0
    Jun 4, 2011
    Ok, thanks.. I just posted over there :)
     
  20. Jun 8, 2011 #400 of 2375
    unitron

    unitron Active Member

    16,389
    2
    Apr 28, 2006
    semi-coastal NC
    Good luck, I fear you're going to need it.

    As for whether the 2TB had anything on it or not, WinMFS should have happily overwritten it with no problems provided you didn't make a mistake telling it which drive to copy to which drive. It's not impossible that Windows did something to screw up your TiVo drive before you and WinMFS had a chance to.
     

Share This Page