1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

My Tivo Lost it's name, ability to program over the Web, and use iPad app

Discussion in 'TiVo Help Center' started by Turtleboy, Apr 21, 2012.

  1. Turtleboy

    Turtleboy Well-Known Member TCF Club

    53,011
    174
    Mar 24, 2001
    Ft. Lauderdale
    Something weird happened. For some reason, my Tivo no longer has the name I that I gave it. It's just "DVR 523D." The iPad app sees "DVR 523D" but says it needs to be set up, even though it is.

    Also, I can't program via the internet.

    What gives?
     
  2. pppingme

    pppingme New Member

    54
    0
    Apr 21, 2012
    I noticed that too, I have two tivo's.

    I went back in to the tivo website and the names weren't there either. I set the names again, forced the tivo's to communicate, and over the next day or so everything seemed to start working again with correct names.
     
  3. catew

    catew New Member

    8
    0
    Feb 20, 2005
    Same problem here. Following pppingme's advice and have reset the Tivo on their website, which hopefully will work. This is so annoying -- everything was fine and then goes pear shaped with no warning and no reason. Typical Tivo.
     
  4. hillyard

    hillyard Member

    88
    0
    Nov 1, 2011
    This is the second time in the last 2 months that my tivos lost their names. I reset them and about a month later they lost their names again Oh well
     

Share This Page