1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

MultiRoom Viewing - not working

Discussion in 'TiVo Help Center' started by Sleestak, Oct 13, 2012.

  1. Sleestak

    Sleestak Lizzard Member

    1,776
    0
    Sep 9, 2002
    Land of the...
    My old (HD 20-hr) NEVER sees my new (premier) box:

    Both are on the same network & subnet.
    Both can be pinged from a workstation, and both connect to Tivo service.
    Both are wired ethernet.
    Both are manual IP, I don't use any DHCP on the network.
    Both are re-named and MRV-enabled at Tivo.com.
    Both have been restarted multiple times in the weeks since installation.

    The new premier always sees the old HD, but what I really need is for the old HD to see the new one. Without it, I can't see the premiere programs on my good TV...thanx
     
  2. ThAbtO

    ThAbtO TiVoholic by the bay

    6,724
    8
    Apr 6, 2000
    SF Bay Area
    You say you have restarted the Tivos, what about the router?

    Do you only have 1 router you are using?
    Tivo cannot MRV from Tivos on 1 router to other Tivos on another router.

    By 'MRV-Enabled', do you mean in your My ACCOUNT at tivo.com, under DVR Preferences, those check boxes should be checked. then have your Tivos connect.

    Just needed to clarify.
     
  3. Sleestak

    Sleestak Lizzard Member

    1,776
    0
    Sep 9, 2002
    Land of the...
    Ya, just one router, have restarted it since, and the check boxes under my account are checked for MRV.
     
  4. lillevig

    lillevig Hot in West Texas

    1,769
    0
    Dec 6, 2010
    San Angelo, TX
    I know you've said that you've restarted both TIvos many times but I have to ask anyway - have you restarted them since the name change on Tivo.com? The Tivo will not broadcast it's new name without a restart.
     
  5. Sleestak

    Sleestak Lizzard Member

    1,776
    0
    Sep 9, 2002
    Land of the...
    Yes, and both tivos see themselves as their given names under "settings->system information"
     
  6. lillevig

    lillevig Hot in West Texas

    1,769
    0
    Dec 6, 2010
    San Angelo, TX
    They will see themselves after making a daily call to Tivo but they will not output that name to your local network until restarted. I discovered that the hard way and consider it a SW bug.
     
  7. Sleestak

    Sleestak Lizzard Member

    1,776
    0
    Sep 9, 2002
    Land of the...
    It's working with wireless instead of ether on the new box, so I suspect the cable.
     

Share This Page