1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Mini reboot in YouTube

Discussion in 'TiVo Mini' started by Goober96, Sep 2, 2013.

  1. Goober96

    Goober96 New Member

    300
    0
    Jun 28, 2005
    Anderson, SC
    Just got my Mini today and was using it to watch YouTube. It rebooted twice, once while browsing videos in my subscriptions and again when I pressed the TiVo button to exit YouTube. Is there an issue with YouTube or should I be concerned I got a bad device?
     
  2. moyekj

    moyekj Well-Known Member

    11,150
    33
    Jan 23, 2006
    Mission...
    If you have 1080p/24 output set as a valid output in TiVo settings that is the reason. There's a bug with YouTube and 1080p/24 for the Mini. Workaround for now is to turn off 1080p/24 output.
     
  3. Goober96

    Goober96 New Member

    300
    0
    Jun 28, 2005
    Anderson, SC
    Thanks. I do have that selected so I will deselect it.
     
  4. Goober96

    Goober96 New Member

    300
    0
    Jun 28, 2005
    Anderson, SC
    I made that change and watched YouTube again tonight. It rebooted in the middle of streaming. I hope it gets all that worked out or should I start thinking of swapping it?
     
  5. moyekj

    moyekj Well-Known Member

    11,150
    33
    Jan 23, 2006
    Mission...
    The 1080p/24 bug symptom is a reboot when you exit YouTube, so sounds like you are having other problems. I don't have much use for YouTube myself, so other than some brief testing have not used it on either my Roamio or my Mini, so not a good data point to comment on general stability of the App.
     

Share This Page