1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Mini hangs trying to play a folder of shows with more than a few

Discussion in 'TiVo Mini' started by jaredmwright, Jul 14, 2014.

  1. jaredmwright

    jaredmwright New Member

    215
    0
    Sep 5, 2004
    Bay Area
    Currently on the latest Summer update, if I try to play a folder of shows from a Mini off of the TiVo Roamio or Premiere and there are more than a few shows in the folder, the mini will hang indefinitely requiring a reboot of the mini.

    Is anyone else seeing this behavior? This is definitely new since the latest update, before sometimes a folder would not play with a large amount of shows, but it would just fail and then retrying would successfully play the folder. Now it is a really bad state and my kids keep locking up the mini.

    Connected using MoCa currently, although never have problems and I have the POE filter and everything else working smoothly.
     
  2. lgnad

    lgnad Pantless Mofo

    691
    0
    Feb 14, 2013
    Massachusetts
    Have you rebooted the source?
     
  3. jaredmwright

    jaredmwright New Member

    215
    0
    Sep 5, 2004
    Bay Area
    I have not rebooted the source yet. I will try that next and I can try connecting the mini to the Roamio to see if it exhibits the same behavior. I also will check my other minis connected to the Roamio to see if they follow the same problem.
     
  4. jaredmwright

    jaredmwright New Member

    215
    0
    Sep 5, 2004
    Bay Area
    Still having this problem, can anyone else test and see if they can reproduce the problem?

    I did reboot my Premiere, with no change.

    I just tested from my Roamio playing a large folder off of my Premiere Elite and it did the same thing forcing a power cycle of the Roamio which is very unfortunate if recording shows, this points to a possible issue with the latest software since it never happened before.
     
  5. eboydog

    eboydog Just TiVo'ing.....

    904
    0
    Mar 23, 2006
    Did you get the summer update on one of them and not the other?
     
  6. El Maestro

    El Maestro Member

    99
    0
    Nov 19, 2013
    Hi…

    I tested this for the first time since the update (Roamio Pro on FIOS, Mini connected via MoCA)…and I have the same behavior as before:

    Attempt to play a folder with 60+ shows in it…brief freeze where the mini is unresponsive to input…V120 error…mini is usable again...some time goes by…folder starts playing.

    I did notice that the interval between the V120 error and the beginning of playback is a bit longer, but otherwise it's the same as before.

    I know you're looking for some data so I thought I'd share; I'm not trying to be the "mine works fine" guy.
     

Share This Page