1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Help! pyTivoX stopped working after iTivo was installed

Discussion in 'TiVo Help Center' started by rucheridee, Jan 27, 2014.

  1. rucheridee

    rucheridee New Member

    Dec 21, 2010
    I can't get pyTivoX working again after I installed iTivo. When I double-clicked on pyTivoX to start, it started up iTivo! I deleted both iTivo and pyTivoX (after killing the pyTivoX in Activity Monitor), re-downloaded pyTivoX & placed it back under Applications (as per install instructions). Now when I double-click on it, nothing happens. Is there anything else I need to clear out or kill??? I killed a python process too, rebooted but still nothing - no screen comes up at all, but I see pyTivoX and python processes get started up in activity monitor.

    kmttg appears to still be working. The order I installed things: kmttg, pyTivoX, iTivo.

    Also even after I kill pyTivoX & python and reboot, a pyTivoX menu shows up immediately after reboot. The only thing I can do is Check for Updates or click About which doesn't do anything. It just tells me You're up to date!

    I have Mac OS Snow Leopard 10.6.8
  2. rucheridee

    rucheridee New Member

    Dec 21, 2010
    i found 2 logs - a pytivo.log and streambaby.log. The pytivo log had no errors, but the streambaby had this:

    Mon 2014/01/27 00:11:58.306| |main|Main|args= start=true
    Mon 2014/01/27 00:11:58.306| |main|Main|args= loader=sun.misc.Launcher$AppClassLoader@1004901
    Mon 2014/01/27 00:11:58.699| |main|Listener|config=com.tivo.hme.host.util.Config@1742700 logger=com.unwiredappeal.tivo.utils.Log$ILoggerImpl@acb158
    java.net.BindException: Can't assign requested address
    at java.net.PlainSocketImpl.socketBind(Native Method)
    at java.net.PlainSocketImpl.bind(PlainSocketImpl.java:383)
    at java.net.ServerSocket.bind(ServerSocket.java:328)
    at java.net.ServerSocket.<init>(ServerSocket.java:194)
    at com.tivo.hme.host.http.server.HttpServer$PortInterface.<init>(HttpServer.java:204)
    at com.tivo.hme.host.http.server.HttpServer$Port.<init>(HttpServer.java:169)
    at com.tivo.hme.host.http.server.HttpServer.start(HttpServer.java:79)
    at com.unwiredappeal.tivo.streambaby.host.Listener.<init>(Listener.java:103)
    at com.unwiredappeal.tivo.streambaby.host.Main.<init>(Main.java:137)
    at com.unwiredappeal.tivo.streambaby.StreamBabyMain.main(StreamBabyMain.java:152)
    error: Can't assign requested address
    usage: Main [--port <port>] [--ip <ip>] class

    Mon 2014/01/27 00:11:58.725| |Thread-1|ShutdownHook|Cleaning up...
  3. rucheridee

    rucheridee New Member

    Dec 21, 2010
    Tried it again today & this time I saw a little tivo icon up top on the menu bar. I clicked on it & pyTivoX is back! I'm leaving the iTivo uninstalled!

Share This Page