1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

HBO2 working HBO not

Discussion in 'TiVo Roamio DVRs' started by s10023, Nov 22, 2013.

  1. s10023

    s10023 New Member

    79
    0
    Nov 12, 2013
    just setup a roamio (cablevision NY) -
    i am getting a signal on all channels EXCEPT HBO and Showtime. I am even getting HBO2, and all other HBOxx, and SHO2 and all other SHOxx, but not the primary hbo and showtime. any ideas?
     
  2. nws alpine

    nws alpine New Member

    46
    0
    Nov 7, 2013
    You need to call Cablevision and have them check your account. Have them send a refresh and wait. If you still get nothing then hang up and call another rep.
     
  3. s10023

    s10023 New Member

    79
    0
    Nov 12, 2013
    thanks. did that already several times. a few of the times they tried to fix it i lost all channels and had to call them back to restore what i had.
     
  4. lessd

    lessd Active Member

    7,698
    5
    Jan 23, 2005
    CT
    What happens when you tune to say HBO, what the TV screen show ?
     
  5. AdamNJ

    AdamNJ New Member

    387
    0
    Aug 22, 2013
    Dunellen, NJ
    Are you tuning to the 800 level HD channels? I've had no issue myself.
     
  6. s10023

    s10023 New Member

    79
    0
    Nov 12, 2013
    I am tuning to 800. get a searching for signal error i believe (v52? - not in front of it right now). 801, 802, etc work fine.
     
  7. AdamNJ

    AdamNJ New Member

    387
    0
    Aug 22, 2013
    Dunellen, NJ
    do you know what your normal signal strength and snr ratio is?

    are you using a tuning adapter? if so try without it plugged in (you may have to reboot the tivo so it doesn't try using it anymore).
     

Share This Page