1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Having to Re-pair cablecards after latest software update.

Discussion in 'TiVo Premiere DVRs' started by Gary-B, Aug 30, 2012.

  1. Gary-B

    Gary-B Member

    115
    0
    Jun 3, 2009
    Texas
    Since the latest software update (20.2.1.2-01-2-758) I've been having to have cablecard re-paired at least 6 times. Last night my XL lost all channels again, instead of calling cable company to re-pair I reboot, and got all channels back. This has happen on all of my tivos (2 Elites, 1 Premiere, 1 Premiere XL) in the last 5 or 6 weeks. Anyone else having problems or do I need cable company to come out and check cable.
     
  2. dianebrat

    dianebrat I refuse to accept your reality TCF Club

    10,115
    73
    Jul 6, 2002
    boston'ish
    I've never had to re-pair a card after a new software revision, even when I was doing beta in the past with weekly updates I never had a pairing issue.
     
  3. Gary-B

    Gary-B Member

    115
    0
    Jun 3, 2009
    Texas
    Yea, I thought the cable co was at fault, but they kept blaming Tivo. Scheduled an tech to come check everything out. Figured if It was a Tivo problem, would have read something on the board but had to ask:)
     
  4. ajwees41

    ajwees41 Active Member

    2,006
    1
    May 7, 2006
    Omaha,NE
    what model tivo do you have? our premieres still have 20.2.1.2-01-2-746.
     
  5. Gary-B

    Gary-B Member

    115
    0
    Jun 3, 2009
    Texas
    The last 3 numbers denotes which tivo. 758 is the Elite. 748 Premiere XL, 746 Premiere. My problem is affecting all of them.
     
  6. ajwees41

    ajwees41 Active Member

    2,006
    1
    May 7, 2006
    Omaha,NE
    No problems on our premieres.
     
  7. randyb359

    randyb359 Member

    666
    0
    Jan 3, 2009
    I have this problem. I have always rebooted to get it to work.
     
  8. Gary-B

    Gary-B Member

    115
    0
    Jun 3, 2009
    Texas
    Did it just start after the last software update or always do it?
    Mine just started, I've had the Premiere's and Elites since they first came out with no problems.
    Thanks for the info.
     

Share This Page