1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Hacking your Series 2 DTivo just got a WHOLE lot easier...

Discussion in 'TiVo Underground' started by Gunnyman, Oct 16, 2005.

  1. Aug 14, 2006 #6881 of 11850
    rmax

    rmax New Member

    54
    0
    Mar 10, 2005
    Humble, TX
    I ran across the same problem this weekend. I was entering sh tweak-uninstall.sh.
    The file name is actually with an underscore. sh tweak_uninstall.sh
    I hope that helps,
    Randy
     
  2. Aug 14, 2006 #6882 of 11850
    jjoboh

    jjoboh New Member

    16
    0
    Aug 10, 2006
    thank you rmax it worked
    jjoboh
     
  3. Aug 14, 2006 #6883 of 11850
    rmax

    rmax New Member

    54
    0
    Mar 10, 2005
    Humble, TX
    no problem..glad that was it.
     
  4. Aug 14, 2006 #6884 of 11850
    jjoboh

    jjoboh New Member

    16
    0
    Aug 10, 2006
    when i now tri to run the enhance ment script it fails after i enter the router ip address
     
  5. Aug 14, 2006 #6885 of 11850
    ttodd1

    ttodd1 Proud Computer Geek

    1,516
    0
    Nov 5, 2003
    SC
    Galleon will not work with DTivos.
     
  6. Aug 14, 2006 #6886 of 11850
    chubb

    chubb New Member

    29
    0
    Dec 14, 2004
    HI guys,

    I'm zippering a DSR704 for my uncle and he's too cheap to buy a new hard drive... can anyone hook me up with 62small.mfs or tell me where I can find it?

    Thanks!
     
  7. Aug 14, 2006 #6887 of 11850
    rbautch

    rbautch User

    3,629
    0
    Feb 5, 2004
    Chicago, IL
    Buying a hard drive has nothing to do with buying a clean software image. For a known good $20 image, follow the instantcake link on the Zipper website. For the 62small image (credit to Alphawolf who prepared it), try emule.
     
  8. Aug 14, 2006 #6888 of 11850
    agzela

    agzela New Member

    35
    0
    Aug 13, 2006
    Denver, CO
    Ive got a USB200m V2 I ran the tweaks.sh via serial after reboot the usb200m lights are on i just cant get connected. I ran the net-config.sh from the enhancements directory and set my appropriate IP and router IP

    this is my config:

    HR10-250
    usb200m is connected directly into one of my LAN ports on my router via RJ45

    Is this supposed to work

    Im only 16 and dont have that much experience with ip
     
  9. Aug 14, 2006 #6889 of 11850
    chubb

    chubb New Member

    29
    0
    Dec 14, 2004
    Thanks for the quick response. Actually, I did buy the InstantCake $20 image (and used it to Zipper four dtivos already) and it doesn't work in this scenario because my uncle's DSR704 has only a 40GB harddrive, and when trying the restore image portion of the Zipper process, it says the target drive is not large enough.

    I've tried emule, but search returned 0 results... maybe I'm connecting to the wrong servers...?
     
  10. Aug 14, 2006 #6890 of 11850
    robr

    robr New Member

    87
    0
    Jan 29, 2002
    interesting, i too bought my image from instant cake and have used my CD to zipper several tivos. today i tried to do another one but got the target drive too small error. it's a stock 40 gig drive. how large of a drive do you need for the instantcake image to work? i'll be doing a coworkers hdvr2 as well who also has a 40 gig. sounds like there's a small image floating around, but i dont mind buying larger drives. i'd just like to know the minimum size requirement since this is not mentioned in the zipper install docs. thanks!

    edit: actually i realize that this wouldnt be mentioned in the zipper dox since its dependent on the source of the 6.2 image.... so the real question is what's the minimum size disk requirement for a 6.2 instantcake image.
     
  11. Aug 14, 2006 #6891 of 11850
    goony

    goony New Member

    1,749
    0
    Nov 19, 2003
    I have a Zipper'd S2 DTivo running on a 160GB drive... I want to clone it to a 300GB drive.

    Assuming I have an LBA48 aware MFStools boot cd and the proper syntax for the copy, should I be able to migrate to the 300GB drive with all of the shows intact?

    Thanks!
     
  12. Aug 14, 2006 #6892 of 11850
    Gunnyman

    Gunnyman Just a boring dude

    30,750
    2
    Jul 10, 2003
    !Texas
    nope
    a 160 GB drive has already been expanded.
    Best bet would be to do that thing we can't talk about then insert the shows on a newly expanded 300 GB drive that has been made from a virgin image (like your back up perhaps)
     
  13. Aug 14, 2006 #6893 of 11850
    goony

    goony New Member

    1,749
    0
    Nov 19, 2003
    Ugh. OK, I'm prepared to do that... I have an extra DTivo that I will press into service and retire the old box.
     
  14. Aug 14, 2006 #6894 of 11850
    rbautch

    rbautch User

    3,629
    0
    Feb 5, 2004
    Chicago, IL
    I'm pretty sure the image works on some 40GB drives, but not others, meaning the space you need is right at 40GB. A 60GB drive would work for sure. This is covered extensively on PTVupgrades support forum at *************.com
     
  15. Aug 14, 2006 #6895 of 11850
    rbautch

    rbautch User

    3,629
    0
    Feb 5, 2004
    Chicago, IL
    Is your usb200m a version 2 adapter?
     
  16. Aug 14, 2006 #6896 of 11850
    agzela

    agzela New Member

    35
    0
    Aug 13, 2006
    Denver, CO
    Yes it is
     
  17. Aug 14, 2006 #6897 of 11850
    rbautch

    rbautch User

    3,629
    0
    Feb 5, 2004
    Chicago, IL
    Did you answer "yes" to installing the USB 2.0 drivers?
     
  18. Aug 14, 2006 #6898 of 11850
    agzela

    agzela New Member

    35
    0
    Aug 13, 2006
    Denver, CO
    Yes the usb 2.0 drivers are installed because right after the lights came on the usb200m
     
  19. Aug 14, 2006 #6899 of 11850
    agzela

    agzela New Member

    35
    0
    Aug 13, 2006
    Denver, CO
    bash-2.02# ifconfig
    lo Link encap:Local Loopback
    inet addr:127.0.0.1 Bcast:0.0.0.0 Mask:255.0.0.0
    UP LOOPBACK RUNNING MTU:16436 Metric:1
    RX packets:0 errors:0 dropped:0 overruns:0 frame:0
    TX packets:0 errors:0 dropped:0 overruns:0 carrier:0 coll:0

    eth0 Link encap:Ethernet HWaddr 00:14:BF:FD:DE:8E
    inet addr:192.168.168.155 Bcast:192.168.168.255 Mask:255.255.255.0
    UP BROADCAST RUNNING MULTICAST MTU:1500 Metric:1
    RX packets:616 errors:0 dropped:0 overruns:0 frame:0
    TX packets:0 errors:0 dropped:0 overruns:0 carrier:0 coll:0
     
  20. Aug 14, 2006 #6900 of 11850
    rbautch

    rbautch User

    3,629
    0
    Feb 5, 2004
    Chicago, IL
    If the lights are on, the you're connected. First see if you can ping, then telnet. If you can't look for a firewall that's blocking access.
     

Share This Page