1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Enhance Your Hacked Tivo With This Script

Discussion in 'TiVo Underground' started by rbautch, Jul 21, 2005.

  1. Lord Vader

    Lord Vader Dark Lord ofthe Sith

    1,087
    0
    Aug 29, 2004
    The...

    This is what it's showing:

    It appears the DNS address is valid. I'm just wondering why this is the first time this has happened. I never had this problem occur when I used it before, and no network settings were changed.
     
  2. rbautch

    rbautch User

    3,629
    0
    Feb 5, 2004
    Chicago, IL
    I just posted version 4.3, which includes a few new features. Here are the release notes:

    Adds an option to customize Tivo menus using TivoWare’s TuikHelper and Superpatch67Standby scripts. Options include adding/removing Standby and Music & Photos menu items.
    Added folders.tcl – folder manipulation tool.
    Added deleteshows.tcl – delete orphan shows, searches by show name.
    Added deleteepisodes – delete orphan shows, searches by episode name.
    Added clock.sh – continuously displays the time in upper right corner of screen.
    Include 1ibdl.so.2 library for wget on 3.1.5 software.
    Changed netperf path from /busybox to /enhancements
    Added compatibility with PTVnet – Overwrites existing PTVnet installations by deleting flags, /init, TWP, test.conf, and replacing the author file.
    Fixed location of utils.itcl module in backup_write_static.tcl season pass backup script. Changed directory from /tivowebplus to /tivowebplus/libs.
    Fixed TWP “naming” for compatibility with Hackman.
    Delete the profile in the uninstall script.
    Set menu configuration to defaults in the uninstall script.
    Eliminate multiple copies of fakecall.tcl.
     
  3. rbautch

    rbautch User

    3,629
    0
    Feb 5, 2004
    Chicago, IL
    Set the default gateway equal to your router's IP address.
     
  4. Lord Vader

    Lord Vader Dark Lord ofthe Sith

    1,087
    0
    Aug 29, 2004
    The...
    Done. Now I'll reboot for changes to take effect and rerun tweak. BTW, I just redownloaded tweak, the version you just posted.
     
  5. Lord Vader

    Lord Vader Dark Lord ofthe Sith

    1,087
    0
    Aug 29, 2004
    The...
    Great. Now it's stuck in the "almost there" screen and I can't telnet back in using Tera Term. And I don't have my serial cable with me, either.
     
  6. Lord Vader

    Lord Vader Dark Lord ofthe Sith

    1,087
    0
    Aug 29, 2004
    The...
    Any ideas, guys??? I'm at my father's and now he has NO TV because the HR10-250 is stuck at the "almost there" screen.

    And now he's screaming at me about this.
     
  7. rbautch

    rbautch User

    3,629
    0
    Feb 5, 2004
    Chicago, IL
    Pull the plug and reboot.
     
  8. Lord Vader

    Lord Vader Dark Lord ofthe Sith

    1,087
    0
    Aug 29, 2004
    The...
    Been there, done that. Same problem.

    BTW, before I did the tweak uninstall, re-install thing, I did this to make permanent the 30-second skip, since the 6.3a disabled it on a permanent basis:

    Did that in any way screw things up?
     
  9. bnm81002

    bnm81002 New Member

    1,799
    0
    Oct 2, 2004


    Russ,
    is it possible that TWP version 1.3.1 can be included in your "enhancement scripts" instead of version 1.3.0? thanks
     
  10. Lord Vader

    Lord Vader Dark Lord ofthe Sith

    1,087
    0
    Aug 29, 2004
    The...
    Got the tivoapp restored, with big thanks to Cheer, especially with one "duh!" reminder. :D

    Now I just have to figure out how to get tweak to run. Russ, I brought my old man's unit home to work on these two problems. The tivoapp one is resolved, but I keep getting problems when attempting to run tweak.

    That's the error I get now.
     
  11. Lord Vader

    Lord Vader Dark Lord ofthe Sith

    1,087
    0
    Aug 29, 2004
    The...
    Hmmm...I checked around and found a post where you recommended extracting one of your .tar scripts from the Zipper and install it where tweak's installed, to bypass the download stuff. I did that and ran tweak, and all looks OK for now. :)
     
  12. mgmrick

    mgmrick Haven't broke yet

    399
    0
    Aug 28, 2002
    Port Byron...
    Just installed the newest script from rbautch on 1 of my dtivos.

    I noticed that will the newer version of twp when going to the "what's on icon" the tivo reboots.

    Anyone else see this?

    Thanks
    Rick
     
  13. vMAC

    vMAC New Member

    116
    0
    Aug 4, 2006
    Nope just ran a search and it worked like a charm.
     
  14. pdawg17

    pdawg17 Here's Julia!!

    362
    0
    Mar 1, 2003
    I can't find this...I'm having the same problem as you as the download is failing...what do I need to extract and upload?
     
  15. Lord Vader

    Lord Vader Dark Lord ofthe Sith

    1,087
    0
    Aug 29, 2004
    The...
    In the Zipper tools folder--extract the contents--you'll find a file called "rbautch_files" (don't then extract that as well, BTW). FTP that to your TIVO, into the same directory as tweak. When tweak runs, it will recognize that file and skip the download part. You should be good to go from there.
     
  16. pdawg17

    pdawg17 Here's Julia!!

    362
    0
    Mar 1, 2003
    Thanks...that did it...Hackman works now too...
     
  17. mgmrick

    mgmrick Haven't broke yet

    399
    0
    Aug 28, 2002
    Port Byron...
    Update on the newest twp ver 1.3 . I installed this as it is included along with rbautch's newest script on 1 of 4 dtivos

    Static ip's are being used with my 4 dtivos (all differnet) When I try to use the "what's on icon" it does not load. It tries for about 20 seconds and then reboots the tivo.

    What's even more puzzling is that it reboots another dtivo also (the same 1 every time)

    I will just reinstall and see what happens but wondering if any one else can make this happen also



    Thanks
    Rick
     
  18. bnm81002

    bnm81002 New Member

    1,799
    0
    Oct 2, 2004
    I uninstalled then reinstalled the new version of the scripts(4.3) and answered "no" for the showcases and yellow stars question, the yellow stars are gone but the showcases are still there, what can I do to remove them please? thanks
     
  19. azoner

    azoner New Member

    6
    0
    Sep 23, 2003
    I ran the uninstall tweak script to remove an oct 28, 2005 setup from my HDVR2. I then ran the new 11/10/06 script and everything was looking good. I added hackman 4.2.6 and set the compliance level. When I tried to run Hackman from TWP it rebooted and now I have no ip connection with my fa120. Any ideas?
     
  20. rbautch

    rbautch User

    3,629
    0
    Feb 5, 2004
    Chicago, IL
    Give it a few days.
     

Share This Page