1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Enhance Your Hacked Tivo With This Script

Discussion in 'TiVo Underground' started by rbautch, Jul 21, 2005.

  1. bnm81002

    bnm81002 New Member

    1,799
    0
    Oct 2, 2004



    thanks Gunny,
    I just did the uninstall and reinstall of the scripts, rather than messing with the author file incase I messed that up
    YOU AND RUSS DID A GREAT JOB WITH THE ZIPPER AND THE ENHANCEMENT SCRIPTS, I WANT TO THANK YOU 2 FOR YOUR HARD WORK AND TIME AND EFFORT FOR DEVELOPING THEM :up: :up: :up:
     
  2. cwbyski

    cwbyski New Member

    4
    0
    Feb 22, 2003
    will this work on a sony svr2000 standalone series 1
     
  3. Carlton Bale

    Carlton Bale New Member

    168
    0
    Dec 17, 2001
    Indianapolis...
    ?

    No.
     
  4. joevv

    joevv New Member

    9
    0
    Oct 12, 2006
    my system is a DTV HDVR2 software ver. 4.0.1-01-2-140
    HMO is enabled and working

    I've tried to run the script but this is as far as it gets:

    (none):/tivo-bin$ sh tweak.sh

    Enhancements directory detected. You must uninstall the previous version
    of Enhancements before you install this one.
    Would you like to uninstall the previous version now? [y/n]: y

    Uninstall successful. Proceeding with main script...

    Downloading latest Enhancement script...
    Connecting to ***.mastersav.***69.90.236.30]:80
    rbautch_files.tgz 100% |*****************************| 956 --:-- ETA
    Downloaded main scripts successfully!


    Running rbautch Hacked Tivo Enhancements...

    gzip: stdin: not in gzip format
    tar: Child returned status 1
    tar: Error exit delayed from previous errors
    Unable to untar files archive. Could be a failed download.
    Adjusting your DNS settings. Please run tweak.sh again. Exiting...
     
  5. rbautch

    rbautch User

    3,629
    0
    Feb 5, 2004
    Chicago, IL
    It's probably the version of tar that you're using. I compiled one here for you.
     
  6. joevv

    joevv New Member

    9
    0
    Oct 12, 2006
    I've tried the tar version from your site but still get the same error.

    I don't think my tivo is actually d/l from the net for some reason.

    Can I just download the file and then send it to the tivo?

    ok i've d/l rbautch_files.tgz manually and send it to the tivo

    dir enhancements then I'll run "sh start.sh"

    let you know if that works.
     
  7. joevv

    joevv New Member

    9
    0
    Oct 12, 2006
    The problem I was having first was the tivo not d/l from the net even tho it reported d/l successful.

    I d/l the file manually and send it to the tivo and ran start.sh
    answered all the y/n and it seemed to complete fine.

    rebooted the tivo when prompted

    almost there screen was not changed even tho I answered yes

    and now I have no telnet , ftp or "h**p" access to the tivo.

    looks like ill have to pull the drive since I don't have a serial cable

    tivo gets an IP from the router and all so I don't think its the drivers
    I guess the servers just did not start up after reboot
     
  8. PrimeRisk

    PrimeRisk TechnoGeek

    801
    3
    Dec 16, 2002
    Denver, CO...
    Hi, I have 5 successfully Zippered DSR7000s running in my house. Yesterday I found one of them locked up (the regular occasional issue) and upon rebooting everything seemed fine, except for it can't transfer shows from other tivos now. When browsing to the other TiVos it will allow me to select a show to transfer, but it will always give the "Will Get Later" message as if it is currently in the process of transfering a show, but it is not. I don't know what has happened. Maybe it crashed while transfering a show and the ToDo is stuck in it somewhere? Maybe it is continuing to try to get a show that no longer exists from another TiVo? I don't know. I can transfer show off of the TiVo in question.

    I can't seem to find anything in the TWP ToDo list or in the Logs that would make me suspicious. Any thoughts??
     
  9. katiebear00

    katiebear00 New Member

    41
    0
    Dec 26, 2005
    If you need to try this again, but the tgz archive in the same place as tweak.sh, and run tweak.sh instead of start.sh. It's tweak.sh that actually decompresses the archive.
     
  10. katiebear00

    katiebear00 New Member

    41
    0
    Dec 26, 2005
    This has happend to me before on failed transfers. A reboot usually fixes it. If not, try to find the last show you transferred and delete it.
     
  11. PrimeRisk

    PrimeRisk TechnoGeek

    801
    3
    Dec 16, 2002
    Denver, CO...
    Thanks for the suggestion...

    I've rebooted the TiVo a number of times to no avail. I'm not sure what the last transfered file is. This tivo has a 250GB drive in it and has almost 300 shows on it. I'm not sure if I can find what may have failed in transfer.
     
  12. joevv

    joevv New Member

    9
    0
    Oct 12, 2006
    ran the script again this time as you suggested but after a reboot i have no connectivity with the tivo at all.
    I wonder why telnet and ftp does not start after a reboot

    BTW I am using a wireless adapter but I don't think that's a problem since HMO still works fine.
     
  13. rbautch

    rbautch User

    3,629
    0
    Feb 5, 2004
    Chicago, IL
    Do you have a firewall on your PC?
     
  14. joevv

    joevv New Member

    9
    0
    Oct 12, 2006
    No I don't have a firewall on the pc. I could telnet the tivo before running script.
     
  15. joevv

    joevv New Member

    9
    0
    Oct 12, 2006
    I decided to upgrade to 6.2 and use the zipper .after that it ran the enhancements script without a glitch.

    setting up wireless networking using the zipper is a breeze. works right out of the box

    thanks guys!

    I noticed tivowebplus is not the current version. Can I upgrade without loosing any custom features?
     
  16. Markman07

    Markman07 Active Member

    2,211
    4
    Jul 18, 2001
    Minnesota
    There is a 1.4 BETA version of Tivowebplus. It changes every day or two it seems so I am guessing it won't be included in the Zipper or part of the Script until it is out of beta.
     
  17. tk_kat

    tk_kat New Member

    1
    0
    Jun 25, 2006
    Hi - Love the hack - everything works great, except for one minor problem.

    When I deleted a program in the Now Playing List, or left arrow out of a sub-folder, all the shows disappear for 20-60 seconds. They eventually come back, but it is rather frustrating.

    I searched the threads, but couldn't find anything on how to solve. Is there a log file or something that needs to be cleared?

    Thanks,

    Kat
     
  18. Finnstang

    Finnstang King of the North

    8,666
    0
    Sep 11, 2003
    Winterfell
    Search for "empty npl"
     
  19. joevv

    joevv New Member

    9
    0
    Oct 12, 2006
    http://www.tivocommunity.com/tivo-vb/showthread.php?p=3628750&&#post3628750
     
  20. 1guido

    1guido New Member

    1
    0
    Oct 24, 2006
    I keep getting a message that enhancments already exists do i want to delete... when i say yes nothing happens,,,, there is no uninstall script and i can manually delete it with ftp?? any ideas?


    Thanks
     

Share This Page