1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Enhance Your Hacked Tivo With This Script

Discussion in 'TiVo Underground' started by rbautch, Jul 21, 2005.

  1. Sep 6, 2006 #1641 of 2880
    SteelersFan

    SteelersFan "On Welfare"

    819
    0
    Sep 6, 2004
    Saugus, CA
    What should we answer during tweak when asked if we have TWP installed? I'm thinking "No".
    What will happen to the old version of TWP? Will it get deleted or moved?
     
  2. Sep 6, 2006 #1642 of 2880
    bman12

    bman12 New Member

    44
    0
    Sep 7, 2003
    So...if I have a zippered DTIVO with TWP 1.2.1 and I uninstall /reinstall tweak.sh I will then have the new enhancements? How did they get updated on the TIVO and how exactly do I do the uninstall/reinstall? Looking forward to the improvements and thanks for your hard work.
     
  3. Sep 6, 2006 #1643 of 2880
    SteelersFan

    SteelersFan "On Welfare"

    819
    0
    Sep 6, 2004
    Saugus, CA
    If your Tivo can get out to the internet, tweak will download it. To uninstall you type "sh tweak_uninstall.sh" then to reinstall type "sh tweak.sh" (without the quotes of coarse).
    Edit: Forgot to mention that you need to navigate to the hacks dir with: cd /hacks
     
  4. Sep 6, 2006 #1644 of 2880
    rbautch

    rbautch User

    3,629
    0
    Feb 5, 2004
    Chicago, IL
    Normally the uninstall script will remove the old copy of Tivowebplus, but only if it was originally installed by the enhancement script. There was a problem with one the previous versions of the uninstall script where it did not remove TWP, but it shouldn't matter since the new script will overwrite it with the new version of TWP.
     
  5. Sep 6, 2006 #1645 of 2880
    bnm81002

    bnm81002 New Member

    1,799
    0
    Oct 2, 2004
    Russ,
    Version 4.0 will be part of the 2.0 Zipper, correct? :p
     
  6. Sep 6, 2006 #1646 of 2880
    rbautch

    rbautch User

    3,629
    0
    Feb 5, 2004
    Chicago, IL
    Yes!
     
  7. Sep 6, 2006 #1647 of 2880
    Lord Vader

    Lord Vader Dark Lord ofthe Sith

    1,087
    0
    Aug 29, 2004
    The...
    All these versions, Russ! I'm SO confused now. :p

    BTW, did you ever get my humble suggestion about that clock and recording timer in the lower right corner?
     
  8. Sep 6, 2006 #1648 of 2880
    rbautch

    rbautch User

    3,629
    0
    Feb 5, 2004
    Chicago, IL
    I did, and have no idea how to do it. I was going to investigate, but got sidetracked.
     
  9. Sep 6, 2006 #1649 of 2880
    Fofer

    Fofer XenForo Rocks! TCF Club

    82,149
    311
    Oct 29, 2000
    Where might one find this TWP version and lgkhan’s user interface module for "normal" download? I'd like to check it out manually and read more about it before running this script. Thanks, rbautch, for keeping up the great work!
     
  10. Sep 7, 2006 #1650 of 2880
    starbiker99

    starbiker99 1 Tivo 2 Tivo 3 Tivo

    86
    0
    Feb 4, 2005
    Parker, CO
    I just installed the new version of the enhanced script and all seems work well in it. I just can't find the grouping features that were spoke abot in the above post. Maybe it's just too late to be fiddeling with it.
     
  11. Sep 7, 2006 #1651 of 2880
    willardcpa

    willardcpa QUASI-OMNISCIENT

    2,686
    0
    Feb 23, 2001
    Eugene, OR USA
    :eek: HFC, the dude that I am trusting the software of five DTivos with suffers from ADD. :( :D
     
  12. Sep 7, 2006 #1652 of 2880
    SteelersFan

    SteelersFan "On Welfare"

    819
    0
    Sep 6, 2004
    Saugus, CA
    I haven't quite figured it out yet but if you go into the Now Showing List and pick a program then click Edit, there are a couple of fields at the bottom that look like the grouping function.
     
  13. Sep 7, 2006 #1653 of 2880
    willardcpa

    willardcpa QUASI-OMNISCIENT

    2,686
    0
    Feb 23, 2001
    Eugene, OR USA
    I'd be interested in this information too. I think that I'd just like to FTP it over and put some of the modifications that I have made to TWP on this version before I rebooted the box. Like tivoweb.cfg for port forwarding, and httpd-tt.itcl for naming the boxes (or does this version of TWP do that somehow), and enter my static IPs in Net Config before my router has a chance to give it a dynamic IP.
    Or maybe I just like doing things the hard way. :D
     
  14. Sep 7, 2006 #1654 of 2880
    starbiker99

    starbiker99 1 Tivo 2 Tivo 3 Tivo

    86
    0
    Feb 4, 2005
    Parker, CO
    Yep your right I got 3 of my various shows grouped in a folder now. It took a couple times but it seems to work.
     
  15. Sep 7, 2006 #1655 of 2880
    willardcpa

    willardcpa QUASI-OMNISCIENT

    2,686
    0
    Feb 23, 2001
    Eugene, OR USA
    GREAT! Now all you gotta do is figure out what to call a folder that contains "Hunting with Hank", "Callgirl Housewives", and "Teletubbies". :eek:
     
  16. Sep 7, 2006 #1656 of 2880
    msommer

    msommer Card's Fan

    86
    0
    Apr 4, 2005
    I just completed updating my zippered DTIVO's with the new script. Everything works great, but after checking the logs it doesn't seem like the USB 2.0 drivers are loading. During the install, the script responded that wireless parameters were found so it skipped the backport driver install. Has anyone else seen this?
     
  17. Sep 7, 2006 #1657 of 2880
    Idearat

    Idearat New Member

    3,212
    0
    Nov 26, 2000
    Gilroy
    I should have left well enough alone.

    Zippered over the weekend, had it all running. Tonight I foolishly thought I'd do the uninstall / re-install to get the updated script and features

    First time it downloaded the new script fine & ran fine, but on reboot my DTivo stuck at 8% sat download. An hour and two reboots later it came back up. But no access via the network. I could get a bash via serial port ok. Silly me, I ran the uninstall/re-install again. You don't ever want to do that if you have connection issues. The original script that got you connected is gone, but now it will only procede if it can connect.

    I rezippered to restore the original script, re-installed and ran it, worked fine again.

    Thinking the stuck downloading and extra reboots were my problem, after it was all working fine I thought I'd try for the new script again. Same thing. It seems to hose either my USB or network settings so I can't reconnect after the reboot. No stuck startup this time, but can't telnet, ping or http into it.

    I'm using the AirLink ASOHOUSB adapter.

    I need to learn why connectivity gets hosed when I run the downloaded script and how to fix it without breaking open the box yet again to zipper.
     
  18. Sep 7, 2006 #1658 of 2880
    rbautch

    rbautch User

    3,629
    0
    Feb 5, 2004
    Chicago, IL
    TCF and DDB user John1980 has picked up the TWP torch, and is currently hosting the lastest version on his website here until he can get access to the official Sourceforge site. It is discussed in the TWP development thread on DDB starting at post 113. The linked website above also has a link to lgkahn's ui.itcl module.
     
  19. Sep 7, 2006 #1659 of 2880
    rbautch

    rbautch User

    3,629
    0
    Feb 5, 2004
    Chicago, IL
    After some wireless users reported problems connecting after installing the backport drivers, I decided to skip the driver install for wireless users. Most tivo-compatible wireless adapters are only USB 1.0 capable anyway. What adapter do you have, and did it work previously with the backported drivers?
     
  20. Sep 7, 2006 #1660 of 2880
    rbautch

    rbautch User

    3,629
    0
    Feb 5, 2004
    Chicago, IL
    Connect with your serial cable and check the /etc/hotplug/usb.map file to make sure it got appended with the entry for your adapter. I also have some ASOHOUSB adapters and I'll do some more testing.
     

Share This Page