1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Enhance Your Hacked Tivo With This Script

Discussion in 'TiVo Underground' started by rbautch, Jul 21, 2005.

  1. Feb 2, 2006 #1221 of 2880
    Luv2DrvFst

    Luv2DrvFst New Member

    186
    0
    Nov 7, 2005
    simultaneous post! thanks.
     
  2. Feb 2, 2006 #1222 of 2880
    Finnstang

    Finnstang King of the North

    8,666
    0
    Sep 11, 2003
    Winterfell
    Simultaneous?!!?! I was good 7 minutes before you. :D
     
  3. Feb 2, 2006 #1223 of 2880
    Luv2DrvFst

    Luv2DrvFst New Member

    186
    0
    Nov 7, 2005
    :) slow typing fingers today
     
  4. Feb 2, 2006 #1224 of 2880
    bengalfreak

    bengalfreak Active Member

    2,101
    0
    Oct 20, 2002
    What it sounds like to me is that you have run the install script twice without running the uninstall in between. Thus adding the aliases to your profile twice.
     
  5. Feb 2, 2006 #1225 of 2880
    Finnstang

    Finnstang King of the North

    8,666
    0
    Sep 11, 2003
    Winterfell
    When I have run the uninstall script int he past and then the install script, I chose no for the append and it worked fine.
     
  6. Feb 2, 2006 #1226 of 2880
    Luv2DrvFst

    Luv2DrvFst New Member

    186
    0
    Nov 7, 2005
    Haven't done that. You really can't. Uninstall kicks you out if it finds /enhancements already installed. I think my problem is that a good backup of the original .profile wasn't made when I first zipper'd or it got trashed accidentally.
     
  7. Feb 3, 2006 #1227 of 2880
    bengalfreak

    bengalfreak Active Member

    2,101
    0
    Oct 20, 2002
    In order for the aliases to have been added twice, somewhere along the line your profile was backed up with the aliases included meaning your original profile was deleted. When this 'alaised' profile was restored by uninstall, the aliases were already there. After reinstalling the script, the aliases were added again. This has happened to me in the past. In my case, I believe it happened upon an incomplete install of the tweak script, i.e. I fat fingered my response to the SETMRV name question and tried to hit backspace. I cancelled the script with a control-C key and I'm not sure I ran the uninstall script prior to running tweak again.
     
  8. Feb 3, 2006 #1228 of 2880
    dgpiii

    dgpiii New Member

    46
    0
    May 9, 2004
    LA, CA
    Is anyone here interested in helping me hack my three non R10 series 2 DirecTIVOs for MRV and the HMO functions W/ the Zipper? I am willing to pay for your time.

    Anyone... anyone ... Bueller... Bueller...

    Please PM me.
     
  9. Feb 3, 2006 #1229 of 2880
    Finnstang

    Finnstang King of the North

    8,666
    0
    Sep 11, 2003
    Winterfell
    I think most people watch both of threads you posted this in, so it probably wasn't necessary to post the same post in both threads.
     
  10. Feb 3, 2006 #1230 of 2880
    dgpiii

    dgpiii New Member

    46
    0
    May 9, 2004
    LA, CA
    Sorry about the "over posting". I guess I am just psyched about the prospect of possibility getting this done.

    Please forgive,

    dgpiii
     
  11. Feb 3, 2006 #1231 of 2880
    Boboli

    Boboli New Member

    4
    0
    Nov 6, 2004
    After reading this entire thread (wow! Whatta read) I am guessing that this tweak will not work on an S1 Tivo.

    Is this correct??



    B
     
  12. Feb 3, 2006 #1232 of 2880
    rbautch

    rbautch User

    3,629
    0
    Feb 5, 2004
    Chicago, IL
    Correct.
     
  13. Feb 4, 2006 #1233 of 2880
    Boboli

    Boboli New Member

    4
    0
    Nov 6, 2004

    Bummer, dood.....


    B
     
  14. Feb 4, 2006 #1234 of 2880
    kevincol

    kevincol New Member

    11
    0
    Jan 29, 2006
    Hi,

    I've succesfully run Zipper and can telnet into the HR10-250.

    From Windows XP SP2, I run telnet -t vt100 myipaddress and get to the bash prompt.

    From there I cd /hacks, sh tweak.sh

    It downloads the updates
    <<
    Downloading latest Enhancement script...
    Connecting to [69.90.236.30]
    rbautch_files.tgz 100% |*****************************| 2493 KB 00:00 ETA
    Downloaded main scripts successfully!


    Running rbautch Hacked Tivo Enhancements...
    Checking your telnet settings. Do you want to continue? [y/n]: y
    >>

    and then gives me the following:

    <<
    Your telnet client is adding extra line feeds, causing this script to fail.
    No problem. Just re-run the script again using the "Additional
    Directions for Windows XP users", or use a different telnet client with
    the proper CR/LF settings. Exiting now...
    >>

    I've run DOS2UNIX Tweak* and i have looked at tweak.sh via VI and did not see CR/LF's.

    I searched this thread and find referene to the "special telnet" instructions, but I can't seem to locate the "special telnet" instructions to all this to execute.
     
  15. Feb 4, 2006 #1235 of 2880
    kevincol

    kevincol New Member

    11
    0
    Jan 29, 2006
    I downloaded NetTerm and ran that and it seems to be running now. Still interested in how to disable CR/LF with Windows telnet
     
  16. Feb 4, 2006 #1236 of 2880
    tbeckner

    tbeckner TiVo Fan

    1,352
    0
    Oct 26, 2001
    Bend, OR, USA
    telnet -t vt100 {IP Address of TiVo}
     
  17. Feb 4, 2006 #1237 of 2880
    Luv2DrvFst

    Luv2DrvFst New Member

    186
    0
    Nov 7, 2005
  18. Feb 4, 2006 #1238 of 2880
    rbautch

    rbautch User

    3,629
    0
    Feb 5, 2004
    Chicago, IL
    I think you were the one that originally pointed this out to me, which eventually became part of the instructions. Thanks for that!
     
  19. Feb 4, 2006 #1239 of 2880
    mskreis

    mskreis New Member

    52
    0
    May 9, 2004
    I'm still having difficulty troubleshooting a perceived problem with fakecall. Every day this week I've checked the phone settings and found that the call is made at 9:20 pm and the next scheduled call is the next day at roughly 5 pm. I thought that the "next call" is supposed to always be 6 days in the future. I would like to hook my phone up for caller id.

    Per previous suggestion I uninstalled and reinstalled the tweaks and the this behaviour persists.

    Here is CRONLOG-MAIN:

    HD-TiVo# more CRONLOG-MAIN
    Tue Jan 31 09:22:03 UTC 2006 cron logs wiped
    Tue Jan 31 09:22:03 UTC 2006 cron.test.out deleted
    Feb 01 04:20am Fakecall was run successfully, run verified
    Wed Feb 1 09:14:02 UTC 2006 TWP stopped
    Wed Feb 1 09:15:04 UTC 2006 TWP started
    Wed Feb 1 09:18:02 UTC 2006 LOG_ARCHIVE deleted
    Wed Feb 1 09:22:02 UTC 2006 cron.test.out deleted
    Feb 02 04:20am Fakecall was run successfully, run verified
    Thu Feb 2 09:14:02 UTC 2006 TWP stopped
    Thu Feb 2 09:15:05 UTC 2006 TWP started
    Thu Feb 2 09:22:02 UTC 2006 cron.test.out deleted
    Feb 03 04:20am Fakecall was run successfully, run verified
    Fri Feb 3 09:14:02 UTC 2006 TWP stopped
    Fri Feb 3 09:15:03 UTC 2006 TWP started
    Fri Feb 3 09:22:02 UTC 2006 cron.test.out deleted
    Feb 04 04:20am Fakecall was run successfully, run verified
    Sat Feb 4 09:14:02 UTC 2006 TWP stopped
    Sat Feb 4 09:15:03 UTC 2006 TWP started
    Sat Feb 4 09:22:02 UTC 2006 cron.test.out deleted


    Everything appears to be working correctly. Any suggestions?

    Thanks
     
  20. Feb 4, 2006 #1240 of 2880
    rbautch

    rbautch User

    3,629
    0
    Feb 5, 2004
    Chicago, IL
    Log looks fine. Try running fakecall manually and then check the phone settings.
     

Share This Page