1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Choosing "Video on Demand" leads to "please wait" then back to TC

Discussion in 'TiVo Help Center' started by aine, Dec 26, 2008.

  1. aine

    aine New Member

    60
    0
    Dec 23, 2003
    I just set up my new TiVo HD. I have two Series2 boxes already, so I am not new to TiVo, just to TiVo HD.

    My problem: I clicked "Video on Demand" on my TiVo HD, and I get a gray screen with "Please Wait..." for about two seconds. Then it goes straight back to TiVo Central.

    I am running version 11 of the software. I can test the network connection, and connect to the TiVo service manually, and this all works. Other things like Swivel Search work fine also. Just that I cannot access anything under "Video On Demand".

    On my old Series2 boxes, on the same network, Video on Demand works fine of course.

    What is the remedy for this problem?
     
  2. aine

    aine New Member

    60
    0
    Dec 23, 2003
    On my tivo.com account, the boxes for "Allow transfers" and "Enable video downloads" are both checked.
     
  3. alansh

    alansh New Member

    1,177
    0
    Jan 3, 2003
    Phoenix, AZ
    This generally means the VOD application on the TiVo is crashing. Have you tried restarting the TiVo?
     
  4. Feb 3, 2009 #4 of 10
    Robin

    Robin Nasty Woman

    28,036
    319
    Dec 6, 2001
    Southwestern...
    I'm having the same problem. New TiVoHD, not new to TiVo.

    Clicking on VOD goes to "please wait" and then back to TC.

    I checked my account online and "enable video downloads" is enabled.

    I've restarted the TiVo and am still having the problem.

    Thoughts?
     
  5. Feb 4, 2009 #5 of 10
    stevewjackson

    stevewjackson Steve W. Jackson

    195
    1
    Nov 2, 2007
    Montgomery,...
    I've encountered something similar on a couple occasions. When restarting didn't resolve it, I found that re-entering my network settings did.
     
  6. Feb 5, 2009 #6 of 10
    Robin

    Robin Nasty Woman

    28,036
    319
    Dec 6, 2001
    Southwestern...
    It came around spontaneously. :shrug:
     
  7. nesbitttivo

    nesbitttivo New Member

    20
    0
    Aug 20, 2006
    Edmond
    Does anyone know someone at Tivo that is part of the engineer or testing team? Can someone find out if this is a know issue or bug that the plan to fix in new software release?
     
  8. jgaermom

    jgaermom Member

    79
    0
    Oct 22, 2005
    I just called Tivo support for this problem. They said video downloads is down.
     
  9. Ben_Jamin75

    Ben_Jamin75 Member

    571
    0
    Dec 18, 2003
    Toledo, OH
    For a new box it can take a day or two before video on demand works, even if it has v11 right away.
     
  10. jakerome

    jakerome New Member

    127
    0
    Nov 28, 2002
    Having the same problem on my 3 year old TiVo Series 3. Did basic troubleshooting (connect to TiVo, reboot TiVo) and having the same problem still. Any suggestions?
     

Share This Page