1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

cable-card pairing on a re-build

Discussion in 'TiVo Help Center' started by tvmaster2, Sep 23, 2012.

  1. tvmaster2

    tvmaster2 Active Member

    2,057
    4
    Sep 9, 2006
    using Cox M cable-card in a Tivo HD that I have just put a brand new hard drive in (WD10EURS), with a .tbk image used from this site.
    I get a warning page when I try to record anything that says: "Hardware Problem - please restart or rerun guided setup"
    I have done that twice (just to prove I am an idiot), with no luck.
    Is this warning likely due to the fact that I need the cable company to re-pair the cable-card, or is this a problem with the new hard disc?
    thanks
     
  2. GBL

    GBL covert opiniative

    1,740
    2
    Apr 20, 2000
    Twin Cities, MN
    clear & delete everything should resolve your issue.
     
  3. tvmaster2

    tvmaster2 Active Member

    2,057
    4
    Sep 9, 2006
    thanks - that did it...who knew :) now, just need to have Cox fix some channels that haven't come back
     
  4. lillevig

    lillevig Hot in West Texas

    1,769
    0
    Dec 6, 2010
    San Angelo, TX
    Just to put a capper on this, the issue is that the TSN on the new drive is all zeros so it mismatches the TSN in the crypto chip. C&DE fixes that. I did find, however, when I upgraded the drive in my Premiere that my cablecard pairing did not get wiped out. Your results may vary.
     

Share This Page