1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Announcement not viewable when logged in...

Discussion in 'Forum Operations Center' started by SullyND, May 26, 2012.

  1. SullyND

    SullyND L:45-21 TCF Club

    8,628
    11
    Dec 30, 2004
    Chicago Burbs
    The announcement "New TiVoCommunity Homepage Arriving Soon" cannot be viewed when I am logged in. If I log out I can view it.

    When logged in I get:

     
  2. loganasu

    loganasu I'm a lurker

    286
    0
    Jan 17, 2005
    I am getting the same thing. Don't know about others, but I always get them for these announcements.
     
  3. SullyND

    SullyND L:45-21 TCF Club

    8,628
    11
    Dec 30, 2004
    Chicago Burbs
    Yeah, seems hit or miss. The new announcements from TiVo have the same issue.
     
  4. Jun 9, 2012 #4 of 14
    SullyND

    SullyND L:45-21 TCF Club

    8,628
    11
    Dec 30, 2004
    Chicago Burbs
    This is happening with the custom new posts search announcement now too.
     
  5. Peter Redmer

    Peter Redmer New Member

    313
    0
    Jan 2, 2008
    We're going to check this out.

    What browsers are you using?
     
  6. SullyND

    SullyND L:45-21 TCF Club

    8,628
    11
    Dec 30, 2004
    Chicago Burbs
    I'm usually in Chrome. Happens PC and Mac. Will try IE.
     
  7. allan

    allan Just someone TCF Club

    14,489
    32
    Oct 13, 2002
    I just got the same message in FF 13 on Win XP.
     
  8. loganasu

    loganasu I'm a lurker

    286
    0
    Jan 17, 2005
    I found it in chrome, Firefox, and IE on vista, win 7 and Ubuntu (not IE for the last one =)
     
  9. Peter Redmer

    Peter Redmer New Member

    313
    0
    Jan 2, 2008
    We can't seem to duplicate this here-- tried both Chrome and FF, two separate tests with regular accounts (on two different machines) tried in both verified and unverified logged in states, and it seems to work fine.

    This sounds very basic (and I apologize up front if you've already tried this) but you could try clearing cache/history and a browser restart, just to rule that out as a potential cause. Otherwise, we're not sure what is causing this yet, we'll keep testing.
     
  10. allan

    allan Just someone TCF Club

    14,489
    32
    Oct 13, 2002
    I cleared cache, restarted the browser, and still got the error message when I clicked from "New Posts". But when I clicked from the Forum Operations Center, I saw the announcement.
     
  11. SullyND

    SullyND L:45-21 TCF Club

    8,628
    11
    Dec 30, 2004
    Chicago Burbs
    Still happening with the Announcement from TiVo that they're monitoring their own forums to benefit the "community". (Their forums don't seem to have community in the URL).
     
  12. Eddief66

    Eddief66 Member

    802
    0
    Oct 24, 2009
    Corpus...
    It happens to me when clicking the links at the top of the regular forums. Clicking the stickies at the top of this forum works though. I'm using firefox BTW.
     
  13. nyjklein

    nyjklein J-E-T-S JetsJetsJets TCF Club

    181
    0
    Aug 8, 2002
    North...
    Same thing happening to me using Chrome. I can see the thread from this forum but not when it's at the top of a search.

    P.S. Peter, sorry for the PM on this topic. I should have searched and found this thread first.

    Jeff
     
  14. Merle Corey

    Merle Corey New Member

    64
    0
    Aug 25, 2001
    Mount...
    Clicking the announcement sends you to a link ending in: f=28&a=112

    Clicking the link at the top of Forum Operations Center sends you to a link ending in: f=20&a=112

    f=20 is obviously the FOC. f=28 is something I don't have access to while logged in.

    *edit*: Apparently f=28 isn't consistent. I see it from my bookmarked new messages search (http://www.tivocommunity.com/tivo-vb/search.php?do=getnew&exclude=5,45,39,59,63,15,31) and can't read announcements from there. I currently can read announcements from other forums (e.g., f=3, f=35).
     

Share This Page