1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Advice/assistance sought

Discussion in 'TiVo Premiere DVRs' started by BTDFXD, Sep 17, 2013.

  1. BTDFXD

    BTDFXD New Member

    71
    0
    Oct 31, 2007
    Set-up is Tivo Premiere W/1TB WD DVR expander on Cox HD with M card. Experienced some severe pixelation issues and ran kickstart 54 which reported no issues with either hard drive. I noticed several recordings on the HD History channel that stopped well short of the program end time e.g., 30 minute show stops recording after 5-10 minutes? System has plenty of HD space left. Any suggestions as to what problem might be and/ or how to diagnose? Thanks for any help.
     
  2. sieglinde

    sieglinde New Member

    5,375
    0
    Aug 11, 2002
    Sebastopol, CA
    Weak signal from TV source?
     
  3. BTDFXD

    BTDFXD New Member

    71
    0
    Oct 31, 2007
    It's worked fine for the last several years so weak signal would be surprising. I'm pretty sure all the short recordings were on the same HD channel so maybe just a glitch with that channel?
     
  4. scandia101

    scandia101 Just the facts ma'am

    10,519
    0
    Oct 20, 2007
    MN, greater...
    Because the universe is constant?

    A glitch? like a weak signal that eventually dropped out completely? You're probably right.
     
  5. rustymike12

    rustymike12 New Member

    13
    1
    Feb 23, 2013
    Central Ohio
    Gotta love people that argue with someone trying to help.
     

Share This Page