1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

20.2.2.1 now available

Discussion in 'TiVo Premiere DVRs' started by TiVoMargret, Nov 28, 2012.

  1. pspens

    pspens New Member

    70
    0
    Jan 20, 2013
    My Tivo Premier 4 shows 20.2.2.1-01-2.750. What's up with that?
     
  2. wmcbrine

    wmcbrine Ziphead

    10,368
    22
    Aug 2, 2003
    Those last three digits are just the model number (same as the first three digits of your TSN).
     
  3. Mike-Wolf

    Mike-Wolf New Member

    158
    0
    Feb 25, 2013
    Hello, I have a question regarding the channel logo issue. I've noticed for the longest time over the past three years that either the channel logos are incorrect or simply missing all together. I've filed a number of complaints addressing this problem with technical support which simply tell me it will be looked into and when I call back months and years later that it gets bounced to tribune media which I am told is the guide data provider, and they reply that there isn't a problem or that it's Comcast's problem and the ticket is closed. Comcast says it has nothing to do with them because all the channels are physically correct and the guide data is correct, and that it's just the logo graphic that is the problem. I truly want to get this problem resolved because messes with the aesthetics of the TiVo Premiere and frankly if the logos are going to be wrong (such as The Hub still using the Discovery Kids channel logo three years after network rebranding) I'd rather there not be any at all. I was hoping the new software update would fix this but it did not.
    I'm also having a problem with the season pass manager list. I seem to have three items in the list that are blank with two checkmarks next to the numbers but there is no program name, no channel number, and I can't cancel it/delete it with the clear button on the remote. I've already restarted the TiVo via the menu, repeated the guided setup, cleared the thumb ratings & suggestions, and cleared program information & to do list. All without any success. Is this a known bug?
     
  4. Mike-Wolf

    Mike-Wolf New Member

    158
    0
    Feb 25, 2013
    I'm on 20.2.2.1-0-3-746 and I noticed this problem with some of the videos I download. When I go to play it, the time in the scrub bar says 36 hours if a video is under 59 seconds long. Also notice that if a downloaded video is under 59 seconds long it is listed as "partial" ie 56 sec (partial). Also noticed that the scrub bar doesn't advance when it is saying "36 hours" although I'm able to fast forward and rewind.
     
  5. Mike-Wolf

    Mike-Wolf New Member

    158
    0
    Feb 25, 2013
    The problem with that is the video "blankout" that occurs on the television when it itself is switching between the resolutions, this length of time being different depending on the television. If watching a lot of programming with different resolutions, it starts to become annoying fast.
     
  6. compnurd

    compnurd New Member

    1,011
    0
    Oct 6, 2011
    Yes it does on my LG which is older and takes longer but my newer sharp is very quick so it does not bother me
     
  7. Mike-Wolf

    Mike-Wolf New Member

    158
    0
    Feb 25, 2013
    cool. Just wanted to put it out there why others who may not have as fast of a refresh time as your newer television does may be given little other choice but to use a fixed resolution that's all :)
     
  8. tomhorsley

    tomhorsley Active Member

    1,172
    4
    Jul 22, 2010
    My Samsung gets worse and worse the longer it has been plugged in. When it starts taking more than a minute to turn on the screen when I switch inputs to my PC, I usually find that pulling the plug for a few seconds makes it much more responsive (till the next time it starts getting slow).
     
  9. johnhefley

    johnhefley New Member

    8
    0
    Nov 15, 2005
  10. mattack

    mattack Active Member

    20,750
    4
    Apr 9, 2001
    sunnyvale
    THIS IS NOT IN ANY WAY A WAY TO CONTACT ANYBODY AT TIVO.

    Call up Tivo, and/or email or tweet Margret personally (who AFAIK volunteers her time here).

    Posting here WILL NOT GET ANYBODY'S ATTENTION.
     
  11. Mike-Wolf

    Mike-Wolf New Member

    158
    0
    Feb 25, 2013
  12. Bierboy

    Bierboy Seasoned gas passer

    12,346
    0
    Jun 12, 2004
    Quad Sillies
    No need to YELL....:rolleyes:
     
  13. Mar 7, 2013 #293 of 324
    buff23

    buff23 New Member

    2
    0
    Mar 4, 2007
    I still have not received the 20.2.2.1 update.

    I'm currently on 20.2.2-01-2-xxx.

    Is this still being rolled out to boxes? I have tried force connecting to the Tivo Servers, but still have not received anything.

    Any help or information regarding this would be appreciated.
     
  14. Mar 7, 2013 #294 of 324
    yawitz

    yawitz Member

    51
    0
    Apr 2, 2007
    As I reported in a separate thread earlier today: http://www.tivocommunity.com/tivo-vb/showthread.php?t=501845

    In the old SD To Do list (which was also shown in SD in the previous HDUI version), when an upcoming recording overlaps another one by a few minutes, they will both record, but there was a clear indication that one or the other will be clipped. In the new HD To Do list, that indication is not shown.
     
  15. Mar 7, 2013 #295 of 324
    Mikeyis4dcats

    Mikeyis4dcats Active Member

    3,727
    10
    Oct 2, 2003
    trying to determine if a change I noted today is from the update or a cable card issue.

    Cox moved a channel last night, and our cable card didn't pick up the new channel programming. I called Cox before work to re-pair, and he had problems getting the hit to go through. I had to hang up and go to work before it was fixed. Came home, and while the programming is now all visible, it seems as though channel changes are slow - 5 seconds before image appears, although the banner appears almost instantly.

    Anyone else notice anything like this related to the update or a cable card pairing issue?
     
  16. proudx

    proudx New Member

    198
    0
    Sep 16, 2008
    The exit key no longer clears channel banner but rather keeps popping it up with every press in of it. The exit key is a discrete it key not found on the TiVo remote and is different than the clear key. I use if I exit from guide and menus.

    Changing channels is very slow with current release.

    I believe the performance of The Hd GUI has not improved and in my opinion is slower since the last update. None the less TiVo should consider the performance of The hd GUI an open issue




    Thanks for making a bug list
     
  17. slowbiscuit

    slowbiscuit FUBAR

    3,507
    19
    Sep 19, 2006
    In the ATL
    Changing channels is not slow on my Elite, it's no worse than any of the HDs I had before it. The HD UI is way better than it used to be and a lot of good functionality was added last year.
     
  18. compnurd

    compnurd New Member

    1,011
    0
    Oct 6, 2011
    +10
     
  19. Mike-Wolf

    Mike-Wolf New Member

    158
    0
    Feb 25, 2013
    Is anyone having trouble with the audio and video cutting out when going through menus, and even worse with longer audio dropout when Dolby Digital is turned on?
     
  20. certainkaos

    certainkaos New Member

    3
    0
    May 24, 2010
    Yes... having these exact problems. came here in a troubleshooting session to see if anyone else was having the same problem.
     

Share This Page